Ženska more biti slišana

Ženska more biti slišana

Na podoben način kot so moški radi cenjeni, smo ženske rade slišane.

Ker v današnjem svetu prevladuje hiter način življenja, smo ženske pogosto pretirano v stresu.
Kadar smo ženske v naglici, se namreč naše hormonsko ravnovesje poruši, kar še poveča naš stres.
Pomanjkanje časa na vseh področjih življenja je glavni vzrok za stres in preobremenjenost žensk. Hitenje in ”norenje” bistveno poveča naš nivo testosterona (tipično moški hormon), kar občutno zniža naš estrogen (tipično ženski hormon).
Dnevni urnik, ki vključuje preveč obveznosti in delovni urnik, ki vključuje preveč zadolžitev, vpliva na pretirano izražanje naše moške plati in ovira našo sposobnost, da čutimo in izražamo svoje ženske značilnosti.
To pa nam preprečuje, da ponovno vzpostavimo ravnovesje in s tem zmanjšamo stres.

Ko se ženska, ki je delala cel dan, vrne domov, je še naprej v stiku s svojo moško platjo, ker sama, brez pomoči, ni zmožna takoj preklopiti na svojo žensko plat.
Ko je ženska preveč v stiku s svojo moško platjo verjame, da se bo počutila bolje, če bo opravila vse obveznosti svojega seznama in se v tem duhu ni zmožna sprostiti ali umiriti.
Bolj, ko bo zatirala svojo žensko plat, bolj bo njen seznam opravil neskončen, kar posledično pomeni, da se bo zelo težko počutila bolje.
Pomembno je razumeti, da glavni vzrok za naš stres ni naš neskončni seznam opravil, temveč notranji stres, ki je posledica našega hormonskega neravnovesja.
Dragi moški, tukaj imate čudovito priložnost, da vaši ženski pomagate in si s tem pridobite njeno hvaležnost, zaradi katere se boste počutili uspešnega in cenjenega.
Ko se ona vrne iz službe je to idealni trenutek, da si vzamete par minutk zanjo in da jo poslušate.
Ko ženska govori o svojih občutkih s svojim partnerjem, ki jo posluša z zanimanjem, bistveno ublaži svoj stres, se sprosti in lažje uravnovesi svoje hormone.
Ko ponovno vzpostavi ravnovesje, se lahko vrne k svoji ljubeči in negovalni plati in se ponovno razveseli otrok in družinskega življenja, ker zanjo to ne predstavlja več “le še enega dodatnega bremena, ki podaljšuje njen seznam”. Postane srečna, zato postane tudi njen moški srečen.

Dragi moški, vzemite si nekaj minut, da ji prisluhnete in jo poslušate, ko govori o svojih občutkih, težavah in izzivih, ki jih je čez dan imela.

Lahko jo pričakate s hladno limonadico ali s kavico in jo spodbudite k temu, da se usede z vami za nekaj minutk; čeprav se bo najverjetneje na začetku temu upirala, ker bo, ko je ujeta v moško plat, to videla kot znak šibkosti, kateri se bo na vso silo želela izogniti.

Moški, s poslušanjem ne boste le pomagali vaši partnerki, temveč bo to blagodejno vplivalo tudi na vas. Verjeli ali ne, poslušanje je moška plat delovanja, ki bo spodbudila vaše moške hormone. Večja raven vaših moških hormonov bo vplivala na vaš nivo energije, vitalnosti in dobrega počutja, pa še bolj privlačni boste.

Posvetite ji nekaj časa, predenj se umaknete v vašo votlino, saj bo ta vaš ”umik” veliko lažje sprejela in vam ga z večjim veseljem omogočila, ko bo zmanjšala svoj stres.

Ženske, lahko tudi ve prevzamete iniciativo in izrazite to vašo potrebo vašemu moškemu, v kolikor ne bo sam prebral tega članka. Na ljubeč in miren način mu povejte, da vam zelo pomaga, če vas po službi nekaj minut posluša, da vam s tem omogoči, da se vrnete v svojo žensko plat in da vas lahko na takšen način zelo podpre, da boste bolj zadovoljne, spočite in mirne.
Moški potrebuje občutek, da je koristen in, da se ga za njegov trud ceni in če boš na takšen način pristopila do njega, ti bo zelo verjetno poskusil ugoditi.

Pomembno pa je, da ste moški uvidevni, da takratod vaša ženska od vas potrebuje zgolj to, da jo poslušate in nikakor ni dobra ideja, da ji v tem trenutku dajete kakršnekoli nasvete.
Ženska mora le ”dati čustva ven” in nima potrebe, da rešujete njene probleme. Čeprav ste kot moški bolj usmerjeni k reševanju problemov, jo takrat, ko ona govori, ne prekinjate z nepotrebnimi pripombami in je ne poskušajte prepričati, da naj bo boljše volje.

Pomembno je, da se ženska počuti slišano in razumljeno in njeno počutje bo v trenutku povsem drugačno.

Ker ji boste pomagali vrniti se v žensko energijo, boste v njenih očeh zrasli v njenega heroja.

Ker boste povečali testosteron, boste privlačnejši. Ker ji boste pomagali, se boste počutili uspešnega in cenjenega, ona pa vam bo hvaležna. Ker bo ona srečna, boste tudi vi srečni.

To je zmaga za oba, ki se lahko zaključi s praznovanjem in ognjemetom med rjuhami.

Ni še komentarjev

DODAJ KOMENTAR
AllEscort