Moje poslanstvo

Moje poslanstvo

Moje ime je Sandra Mars. Sem mama dvema čudovitima deklicama in žena neverjetnemu moškemu. Sem pogumna ženska z velikimi in drznimi sanjami, ki uresničuje svoje poslanstvo. Sem poslovna ženska, ki vodi podjetje. Sem ženska, ki raziskuje življenje in ustvarja drugačno realnost. Uspelo mi je transformirati svoje življenje čeprav sem mislila, da to zame ni mogoče.  Našla sem recept srečnega življenja. Našla sem ključ do svoje moči in postala sem kreatorka svojega življenja. Želiš tudi ti to zase?

Sem izvajalka Accessbars® in Accessfacelift® tretmajev in motivacijska mindset mentorica po 4 Elle metodi, katero sem ustvarila z namenom, da ti pomagam do tega neomejenega, obilnega in ljubezni polnega življenja, ki si ga globoko v sebi želiš.

4 Elle je kratica, ki predstavlja tisti Limitless, Luxurious, Love Life po katerem tako močno hrepeniš, tisti ogenj, tiste iskrice, tista strast, tisto vznemirjenje, ki te dela živo in zaradi katerega je življenje ekstatično.

Lahko imaš vse. Lahko si vse. Ja, vse. Pravilno si razumela. Lahko si cel komplet in imaš vse v kompletu.
Si predstavljaš kakšno bi bilo življenje če bi lahko imela vse kar si želiš in bila vse kar si?
Predam ti vso moje znanje in podarim ti orodja, da to tudi sama uresničiš.

Pri svojem tridesetem letu sem imela obkljukanih večinoma stvari na svojem življenjskem seznamu ampak to mi ni dalo tistega zadovoljstva in tiste pomirjenosti, ki sem jo iskala.
Bila sem uspešna ženska s cvetočo kariero in prestižno službo, dobra in prisotna mama, delovna in ljubeča žena, pridna gospodinja in roko na srce, zelo dobro sem izgledala.
Dolgo let sem mislila, da sta stres in nemir cena, ki jo morem plačevati, da lahko imam vse to. 
Prepričana sem bila, da morem biti konstantno na preži in, da morem imeti vse pod kontrolo, drugače bom vse izgubila. Nisem si dovolila predaha ali sprostitve in zato nisem mogla uživati v vsem kar sem si prigarala.
Bila sem v popolnem neravnovesju in se pretvarjala, da sem vredu. Bila sem izžeta, izčrpana, brez energije in brez navdušenja. Nič me ni razveselilo ali osrečilo.
Vrtela sem se v začaranem krogu medtem, ko sem lovila tisto srečo, ki je nisem  čutila.
Dolgo let sem mislila, da se morem nečemu odpovedati, da se morem omejevati in, da morem preslišati svoje želje.
Odrekala sem se dvem stvarem, ki mi poleg ljubezni največ pomenita: notranji mir in svoboda.
Bilo je neznosno. Želela sem bliss, sparkle, joy, passion,. Želela sem več. Želela sem čutit te občutke.
Želela sem bit omamljena od življenja in zjutraj vstajati dobre volje, polna navdiha.
Podala sem se na pot raziskovanja, se marsičesa naučila in vse je postalo jasno.

Drage ženske, ko delujemo pretežno v moški energiji (kar je v teh časih skoraj neizogibno), je naš seznam opravil in obveznosti neskončen in zmotno mislimo, da bomo srečne, ko bomo vse naredile. Zgubimo se v delu. Nismo zmožne odklopiti od službe in se ne počutimo več privlačne. Zgubimo motivacijo, igrivost, sijaj in čar.  Smo brez energije, brez vitalnosti in brez volje. Postanemo pasivne, nezanimive in zgubimo zanimajnje. To občuti tudi naš moški in to opazijo tudi naši otroci. Tukaj se začne rušiti harmonija celotne družine.
Nismo mi krive in ničesar ne delamo narobe. Ni potrebe, da se obtožujemo. To prevelikokrat delamo. Nihče nam ne pove kaj se dogaja in kako lahko zadeve spremenimo. Predpostavimo, da smo problem mi same in se s tem sprijaznemo. Ni tako. Delovanje v moški energiji poruši naše ravnovesje in drastično vpliva na vsa področja našega življenja in določa o našem počutju, razmišljanju, čutenju, vedenju, obnašanju in izgledu. 

Potrebovala sem veliko časa,  da odkrijem, da lahko imam vse kar izberem, ker jaz sem vsemogočna in življenje je neomejeno. Vesolje je radodarno in nihče nam ne bo ničesar vzel.
Morala sem prideti v ravnovesje, najti vrednost v sebi in zaupanje v življenje.

Včasih potrebujemo le nekoga, ki nam pokaže, da je mogoče drugače in nam pove kako stvari spremeniti.
Včasih potrebujemo le nekoga, ki nam da dovoljenje, da smo kar smo in, da vzamemo od življenja to kar hočemo. Vse je mogoče, enkrat, ko odkrijemo svojo moč.
Lahko si svobodna, srečna in izpolnjena in imaš svobodno, srečno in izpolnjeno življenje.
Smo darilo za ta svet in to življenje je naše darilo. Moje poslanstvo je, da te tega spomnem.

Ni še komentarjev

DODAJ KOMENTAR
AllEscort