fbpx
 

8 Svobodna volja

8 Svobodna volja

Na planetu Zemlja se učiš preko nasprotij. Če bi bila vedno noč, dneva sploh ne bi poznala. Še manj pa, bi ga cenila. Dan bi bil samoumeven in banalen. Sčasoma bi se dolgočasila in ne bi vedela kaj početi.
Če bi bila vedno srečna, ne bi niti vedela, da si srečna, ker bi bila sreča, zate, nekaj povsem normalnega. Šele, ko spoznaš kaj je žalost, lahko veš kaj je sreča. Šele, ko izkusiš žalost, si lahko zares srečna. Dokler ne doživiš bolezen, nisi hvaležna za zdravje in zdravje nima tako velikega pomena. Mogoče sedaj misliš, da ne bi bilo nič narobe če bi bila neprestano srečna in zdrava. Naj ti nekaj povem. Kot si bila v svojem dušnem kraljestvu, si vse to imela. Verjemi, ni ti  bilo dovolj. Želela si izkušati nove stvari in doživljati tudi druga občutkovna stanja. Na planet Zemlja si prišla, ker si želela, da se ti ”dogaja”.
Tukaj imaš svobodno voljo in izbiro kar pomeni, da s svojimi odločitvami sama izbereš česa si želiš in česa ne. Navzven zrcališ to kar imaš noter v sebi in to tudi materializiraš v svoje življenje. Tukaj si kreatorka. Kar ustvarjaš je odvisno od tebe.

Ni še komentarjev

Sorry, the comment form is closed at this time.