E-mail: info@sandra-mars.com       Tel.št.: 070/697-399

Mešana energijska terapija

Energijska terapija mix je mešana energijska terapija, ki vsebuje prvine različnih energijskih tehnik in  telesnih procesov katere  individualno kombiniram in sproti med samo seanso tudi prilagajam glede na tvoje potrebe.

Tehnike so izbrane na podlagi najinega poglobljenega pogovora v primeru, da si prišla k meni na celostno srečanje (več info tukaj) ali glede na moje zaznave o tem kaj najbolj potrebuješ. 

Najraje kombiniram reiki, angelsko terapijo, svetlobno kopel, access bars, energijski facelift in energijski detox.
Pri tem se prepustim višjemu vodstvu in toku energij, da ti omogočim najbolj celovito podporo.

Gre za izkušnjo, kjer si dopustiš prejemati in kjer se z zaupanjem prepustiš mojemu intuitivnemu vodstvu in svetlobnim energijam, da te napolnimo s svetlobo in življenjsko energijo. 

V današnjem hitropoteznem svetu smo podvrženi kroničnem pomanjkanju energije, izčrpanosti in izgorelosti. Ujeti smo v stres, v naglico in v konstantno težnjo, da moremo izpolniti vsa pričakovanja, ker podležemo vsem pritiskom.
Zaradi pretiranega stresa smo v nenehnem boju za preživetje. To dolgotrajno in prekomerno delovanje simpatičnega živčnega sistema lahko povzroči različna neravnovesja, močno oslabi naš imunski sistem in onemogoča pretok življenjske energije.

V telesu imamo sedem glavnih čaker, ki so energijske točke, ki so povezane z žlezami in živčnim sistemom. Vsaka čakra je energijski center, ki vibrira na določeno barvo. Če optimalno vibrirajo in so v ravnovesju, potem smo zdravi, se počutimo srečne in mirne. Če so čakre blokirane, je kroženje energije ovirano, mi pa zbolimo, se počutimo utrujeno in nam primanjkuje samozavesti.

Z kombiniranim energijskim tretmajem, jih spodbudimo k ponovnem pravilnemu delovanju in jih ponovno postavimo v ravnovesje.

Ko sprostimo te blokade, ki nam onemogočajo napredek na vseh področjih našega življenja, dosežemo premik od stanja ujetosti v novo stanje osvobojenosti in lahkotnosti.

Vabljena na terapijo, ki te bo napolnila z življenjsko energijo in ponovno vzpostavila tvoje ravnovesje.
Terapija bo v tebi vzbudila  vsesplošno blagostanje, aktivirala  izredno notranjo srečo ter v tebi sprožila globlje zavedanje in razumevanje same sebe.

sandra mars ENERGIJSKA TERAPIJA

V košarici ni izdelkov.