E-mail: info@sandra-mars.com       Tel.št.: 070/697-399

Lepo pozdravljena,

Hvala, ker si se odzvala na mojo objavo o izdelavi tvoje spletne strani po promocijski ceni. Ker sva z možem prejela ogromno povpraševanj, sva se odločila, da posnamem krajši video, ki je namenjen temu, da me začutiš in oceniš ali bi si želela sodelovanja z mano/nama.

 

Glede na najine zmožnosti želiva omogočiti to priložnost čimvečjem številu podjetnic zato je vaše sodelovanje nujno. Dobila sva preko 50 prošenj in se odločila, da bova akcijsko ponudbo raztegnila na 15 podjetnic. Ker vas je zelo veliko sva primorana prednostno razbrati tiste, ki ste resno zainteresirane.

Povabim te, da posluaš video, prebereš spodnje uvodne besede in označiš tvoj željen termin za informativni sestanek spoznavalne narave.

ZAČETNA FAZA POGOVORA

Z izborom termina na spodnjem koledarčku,  si zagotovite termin za informativni sestanek preko videoklica.

Sestanek je seveda neobvezujoč in zgolj spoznavalne narave. Namenjen je temu, da se temeljito pogovorimo o vaših željah in potrebah ter postavimo postopek  dela na podlagi vaše vizije. Po potrebi se še enkrat sestanemo pred samim začetkom sodelovanja.

 

ZAČETEK SODELOVANJA

Pred pričetkom izdelave vaše spletne strani je potrebno poravnati risk free znesek v višini 50€, ki predstavlja 1/6 končnega zneska s katerim si zagotovite mesto za izdelavo vaše spletne strani po otvoritveni promocijski ceni 299€.

Za avansno plačilo v višini 50€ prejmete avansni račun in 100% garancijo zadovoljstva saj vam znesek v celoti vrneva brez vprašanj v kolikor ste z nama ali z našim delom nezadovoljna in se premislite.

Cel čase izdelave ostanemo v kontaktu in redno sodelujemo. Na voljo imate konstanten vpogled v naše delo, predogled vaše spletne strani in našo podporo.

 

PONUDBA

Ponudba vključuje izdelavo celovite spletne strani za 299 €, ki vključuje:

  • Prezentacijo (o meni, moje storitve, moja ponudba.),
  • Online sistem za naročanje strank
  • Spletno trgovino,
  • Blog,
  • Kontaktni obrazec, E-mail naslov
  • Prostor za spletne programe in tečaje,
  • Spletna stran za telefon in tablico
  • Povezava do fb, ig in ostalih omrežjih

 

Cena izdelave je fiksna in se ne spreminja.

Svetujemo vam pri nakupu gostovanja in domene in to uredimo skupaj z vami. Cena za domeno za 1 leto je cirka 10€ – 15€ (odvisno od imena) in gostovanje se giblje okoli 8€ – 15 €/mesec.

 

PREDAJA SPLETNE STRANI

Razlika v višini 249,99 € se poravna šele, ko ste s končnim izdelkom zadovoljne.

Po vaši predhodni odobritvi, se vaša spletna stran tudi uradno prenese na vašo domeno.

Po končanem izdelku ostajamo na voljo za hitra vprašanja, majhne popravke, ki so v zvezi z že opravljenim delom in ne vključujejo kasnejša dograjevanja oz.  drugačna programerska dopolnjevanja od že narejene verzije.  

Jamčimo pa akcijsko ceno in najugodnejšo tarifo na trgu za vsako dodatno delo, ki bi ga kasneje potrebovale in zagotovimo fiksno in ugodno nadaljno obravnavo.

V ceno je vključena tudi razlaga, da boste lahko sama opravljala spletno stran oz. tiste funkcije, ki jih potrebujete, da boste neodvisna pri vašem rednem delu.

 

PREVOD SPLETNE STRANI *opcijsko

Večjezični prevod je za doplačilo po akcijski ceni 100 € po jeziku. Na voljo je prevod v hrvaški, angleški, nemški in italijanski jezik.

 

IZBERI ŽELJEN TERMIN SESTANKA NA SPODNJEM KOLEDARČKU KJER BOŠ VNESLA SVOJE KONTAKTNE PODATKE:

[booked-calendar]

V košarici ni izdelkov.