E-mail: info@sandra-mars.com       Tel.št.: 070/697-399

O meni in mojem poslanstvu

sandra-mars-uresničite-svojo-poslanstvo

Moje ime je Sandra Mars in sem motivacijska mindset mentorica za ženske po 4 Elle metodi. 4 Elle je kratica, ki predstavlja Limitless, Luxurious, Love Life. Gre za mojo avtorsko metodo, ki ti bo omogočila premik iz stresa v strast in preskok iz obtoževanja v oboževanje sebe. Sem mojstrica osebne metamorfoze in strokovnjakinja za partnerske odnose, specializirana za delo z ženskami.
Delujem kot energijska celostna terapevtka, izvajam različne energijske terapije in energijske tranzmisije ter poglobljena intuicijska svetovanja. Moje poslanstvo je, da ti pomagam do preobrazbe, ki sem je bila deležna tudi sama in, da te pospremim na pot od izpraznjenosti v polnost in izpolnjenost. Pokažem ti kako najti tisto osebno zadovoljstvo in notranji mir v tem noro zahtevnem svetu, ki je postavljen tako, da ruši žensko ravnovesje in ti povem kako zase ustvariš strastno in avtentično partnerstvo, uresničiš svoje sanje in kreiraš izpolnjujoče življenje v katerem boš uživala. Tukaj sem zate, da te pri tem motiviram, vodim in podpiram. Predam ti vsa znanja in vsa najbolj učinkovita orodja, ki preverjeno delujejo s katerimi sem tudi sama spremenila svoje življenje. Ne odlašat. Veliko preveč časa si čakala nase in na svoje življenje.

Dolgo let sem bila prepričana, da sta konstanten stres in nemir, cena, ki ju morem plačevati, da lahko imam vse. Živela sem v zavidljivem in navidezno popolnem svetu z lepo službo, uspešno kariero in srečno družino a sem bila preveč izmučena, stresirana in izpraznjena, da bi lahko zares uživala v njem.Nenehno sem hitela za družbenimi visokimi standardi in lovila svoje nemogoče zahteve sama do sebe. Neprestano sem izpolnjevala vsa pričakovanja, ki so jih drugi imeli do mene in vsem le podrejeno ugajala in ustregala.  Razdajala sem se in sem razprševala svojo energijo na vse konce in kraje do te mere, da nisem več našla sebe v tej nori dirki.Mnogo let sem bila ujeta v škatlo, ki je bila zame premajhna in preozka. Čeprav sem imela vse kar bi si človek lahko želel, sem se počutila utesnjeno in nezadovoljno. Nisem živela sebe ampak sem živela skozi vse vloge, katere sem mislila, da morem izpolnjevati.Bila sem ujeta v lastni ječi prepričanja, da morem vsem ustrezat  in vse zadovoljit, ker se nisem cenila in se nisem imela rada. Ko iščeš potrditve zunaj sebe, je tvoja samopodoba odvisna od drugih. Ko iščeš lastno vrednost v okolici, je ta vedno pogojena s tem koliko si uporabna ali koristna oz. ‘’ubogljiva’’ in ni resnična. Ko se nimaš rada poskušaš na vse načine to notranjo praznino tudi zapolnit s prehrano in raznimi razvadami a je to jama brez dna, ki nima konca. 

Iz stresa v strast, iz obtoževanja v oboževanje sebe.
Tvoje sanjsko življenje že dolgo časa čaka nate in ti to dobro veš. Kaj pa ti čakaš?

Uspelo mi je popolnoma transformirati svoje življenje. Obrnila sem svoja omejujoča prepričanja v obratna prepričanja, ki mi sedaj služijo in me podpirajo pri doseganju lastne sreče. Ozdravila sem svoje negativne vzorce in ustavila sem svoje destruktivne podzavestne programe, ki so mi dopovedovali, da nisem dovolj in, da nisem vredna. Vzljubila sem se in začela sem se poslušat, slišat in upoštevat. Pustila sem toksične odnose in se umaknila od ljudi, ki so z mano manipulirali. Pustila sem to kar bi za večino ljudi predstavljalo sanjsko službo, katero sem pa sama sovražila, ker ni bila skladna s tem kar jaz sem.  Podala sem se na pot svojega poslanstva in šla za svojimi sanjami. Našla sem pogum in moč v sebi. Svoje življenje sem obrnila na glavo in šla ven iz ujetništva svoje neudobne cone udobja in zadihala s polni pljuči. Začela sem živeti sebe. Začela sem živeti  zase. Postala sem kraljica in kreatorka  svojega življenja. Si to zase želiš? Kontaktiraj me in ne odlašaj.

V košarici ni izdelkov.