E-mail: info@sandra-mars.com       Tel.št.: 070/697-399

Večtedenski program skupnega dela

Globoko transformativni paket 4ih celostnih srečanj kjer si poleg prilagojenih enegijskih terapij in individualnega intuicijskega svetovanja zagotoviš moje konstantno spremstvo in podporo med celotnim trajanjem programa. Na voljo sem ti za sos krajša sporočila vsakič, ko se ti kaj vmes zatakne ali potrebuješ konkretno usmeritev oz. hitro pomoč.

Kako poteka program?

Redno se srečava 1 x na teden ali 1 x na 10 dni oz. na 2 tedna in te sproti spremljam ter ustrezno prilagajam in spreminjam program.
Po potrebi dodajam domače vaje in ti predan ustrezne rituale.

Časovni razmik med srečanji je lahko ustaljen ali se po potrebi skrajša oz. zdaljša vendar ne priporočam večjega premora kot 2 tedna zaradi samega efekta končnega rezultata.

Izkušnje kažejo, da je doslednost tista, ki ti omogoča večje spremembe, ker te ohrani v visoki vibraciji, katera kot vsi dobro vemo je tista, ki poskrbi za to, da vse lahkotno steče in, da se vse prej zate uresniči.
Ohranjanje stika z višjimi energijami in redno poglabljanje odnosa s seboj ti pridejo v navado in to postane tvoja nova rutina katera te podpira, da narediš premik in preboj na vseh področjih svojega življenja in, da postaneš zavestna kreatorka svoje realnosti, ki (so)deluje s svojo intuicijo in notranjim vodstvom.

Vsako srečanje vključuje  60 min Access bars tretmaja ali katerokoli drugo energijsko terapijo in 60 min poglobljenega individualnega intuicijskega svetovanja in ti zagotavlja mojo podporo in spremljanje skozi celoten potek programa (mesec ali dva).

Poleg akcijske cene imate še bonus moje nenehne podpore.

Srečanje je 100% diskretno in popolnoma zaupno. Predana sem najvišji etiki, ker sodelujem z višjim vodstvom in so zato moji nameni izredno čisti in moja namera je vedno usmerjena v tvoje najvišje dobro.

Več o samih podrobnostih celovitega srečanja si lahko prebereš tukaj.
Če si pripravljena, te z največjim veseljem pričakujem.

V košarici ni izdelkov.