E-mail: info@sandra-mars.com       Tel.št.: 070/697-399

Reiki metodo je razvil japonski budist in zdravnik Mikao Usui kot sistema naravnega zdravljenja.

 

”REI” pomeni univerzalno, ”KI” pomeni življenjska energija.

 

V dobesednem prevodu je reiki univerzalna življenjska energija (sila), ki se pretaka v vsem, kar je živo.

Če se ji odpremo, se odpremo življenjski energiji in se njen pretok v nas, poveča.

 

Reiki se izvaja s polaganjem rok, z dotikom ali na daljavo. Reikist je oseba, ki je za izvajanje Reiki terapije inicirana kar pomeni, da je uglašena in povezana s to Božansko in Zemeljsko energijo.

 

Reikist deluje zgolj kot posrednik te vsemogočne ljubeče univerzalne življenjske energije in vam s tem omogoči, da v naše telo steče več energije, kot bi jo sicer sprejeli sami.

Reiki je zelo nežna energija, primerljiva z ljubeznijo in nikomur nikakor ne more škoditi. Prejemnik, ki pride na tretma vedno prejme takšno reiki energijo, kot je v njegovo najvišje dobro in kot jo je tisti trenutek pripravljen sprejeti.

 

Reiki torej izboljša in poveča pretok življenjske energije in nam s tem pomaga pri obnovi in dvigu imunskega sistema ter blagodejno upliva na naše splošno počutje.

 

Zaradi večje pretočnosti vitalne energije na vseh nivojih (fizičnem-telesnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem) pozitivno vpliva na našo vitalnost in vzpostavlja ravnovesje v našem telesu ter podpira pri delu na sebi in duhovni rasti.

 

Vsaka težava ali bolezensko stanje se največkrat začne na čustveni ravni in se običajno šele na koncu pojavi na fizični ravni. Ko se z reiki energijo dotaknemo vseh ravni hkrati, se v telesu aktivira samozdravljenje in pogosto se zgodi, da težava na fizični ravni sama od sebe izgine. Bolezen ali zdravstvena težava, ki jo imamo, je vedno posledica porušenega ravnovesja. Z reikijem pa si lahko pomagamo, da se ravnovesje postopoma ponovno vzpostavi in bolezen (težava) ni več potrebna.

 

Hvala povečanemu pretoku te življenjske energije in odpravi zastojev le te (odpiranje čaker in odprava energijskih blokad v telesu) se opremo za:

  • Celostno zdravljenje telesa,
  • Spodbudimo naravne obrambne sposobnosti telesa
  • Podpremo regeneracijsko moč telesa in sposobnost nenehnega obnavljanja
  • Izboljšamo in okrepimo imunski sistem
  • Sproščamo energijske blokade in odpravimo posledice le teh
  • Omilimo bolečine in odpravimo neravnovesja
  • Prejmemo podporo in pomoč pri duhovnem razvoju

 

Kako poteka tretma?

 

V energijsko očiščenem prostoru in lepem ambientu na masažni mizi in z zaprtimi očmi se predamo in prepustimo pretoku te ljubeče energije in samo uživamo v tej sproščenosti.

 

Koliko časa traja en tretma?

 

Svoje stranke rada presenetim, razvajam in se jim posvetim.
Razlikuje me osebni pristop in nekaj posebnih pozornosti katere vam rada namenim in po katerih sem prepoznavna. (Ampak pustite se presenetit).

 

Moji tretmaji trajajo od 60 min naprej.  Ne želim se omejiti na čas temveč se prepustim toku energij, ker želim, da se proces optimalno izvede in izpelje v celoti.

 

Na takšen način vam lahko nudim maksimalno ugodje in podporo.

Če sem vam zdi lahkotno in to začutite, vas z največjim veseljem pričakujem.

V košarici ni izdelkov.