E-mail: info@sandra-mars.com       Tel.št.: 070/697-399

Sveča za Kraljice Manifestacije Boginje FORTUNA

39,99

Ta sveča je sveti ritualni predmet za srečo in manifestacijo. Sveča je informirana z visoko vibracijo Boginje sreče in naklonjenosti Fortune. Sveča prižge tvojo srečo in poveča tvojo manifestacijsko moč, tvojo magnetičnost in tvojo magijo. Idealna izbira kot močna energijska podpora za tvoje manifestacije.
V kolikor obiskuješ šolo Kraljic manifestacije je sveča zate na voljo po posebni ceni z 40% popustom do 31.8.2023.

Vonj je premišljeno izbran in preprosto božanski.
Izdelej je prečudovit, zapeljivega videza saj uprizarja zelo privlačno in zaželjeno Boginjo.
Odišavila bo ambient in z njeno eleganco okrasila tvoj dom, vanj pa bo prinesla vibracijo sreče.

Eterično olje limonske trave prečisti temne misli, negativno in toksično energijo oklepanja preteklosti in ujetosti v začaran krog in k nam prinese vetrič spremembe, ki zažene tvojo kolo sreče.  Vonj limonske trave spodbuja nov zagon in hkrati umiri um, zvišuje koncentracijo, omogoča jasnost in fokus pri naši viziji ter izboljša razpoloženje saj dvigne tvojo vibracijo.
Prinaša nov zrak svežine in spremembe.

  • Sveča vsebuje tudi skrito motivacijsko sporočilo, ki te opolnomoči in navdihne.
  • Priložen je predaktiviran ritual za manifestacijo z navodili za uporabo. Ritual pomnoži efekt tvoje sveče in ojača delovanje Boginje Fortune, ker ji preko njega daš svoje napotke in ji predaš svoje želje. V manifestacijski čarobni krog napiši kako se želiš počutiti v novem letu in to kar si v prihodnjem letu želiš na način kot je opisan na priloženi kartici z navodili.
Opis

Boginja Fortuna je neustavljivo privlačna in istočasno najbolj zaželjena a ne tako dostopna zapeljivka. Ima veliko in na široko odprto srce in ne dela razlik pri temu koga obišče vendar se najraje in največ časa zadržuje pri pogumnih ljudeh.
Sreča je na strani pogumnih in Boginja Fortuna ima rada proaktivne ljudi, ki sami nekaj naredijo za to, da bi jim sreča bila naklonjena.  Boginja Fortuna se nasmehne tistim, ki so se pripravljeni boriti za njihove sanje in premagati vse ovire na poti do njihove uresničitve.  Nobena želja nam namreč ni nikoli dana brez moči in možnosti, da jo tudi realiziramo.  Vse kar si želimo nam je namenjeno imeti vendar usoda želi, da se za to potrudimo skozi ogenj naše strasti.

Boginja Fortuna nima rada če so jo jemlje za samoumevno in hitro odide če jo ne znamo ceniti. Najboljši način, da ostane čim dlje časa na naši strani je ta, da na polno uživamo v vdihih njenega omamnega božanskega vonja in, da skušamo od vsakega vdiha imeti čim več.

Je neukrotljiva in neulovljiva Boginja, ki  in ne mara pravil in pogojevanja.  Nagajivo se izmika vsem, zahtevajo njeno naklonjenost ne, da bi tudi sami kaj za to naredili saj vsak je svoje sreče kovač. Zelo radodarno pa se približa vsem, ki so vztrajni v njihovem trudu in imajo v sebi gorečo željo, ki napaja njihovo vizijo.

Vsako situacijo lahko obrnemo v svoj prid in z našim pogledom lahko spremenimo to kar naj bi izgledala navidezno nesrečna situacija v nekaj, ki nam bo na dolgi rok prineslo srečne izide in posrečene rezultate. V tem smislu ne obstaja nesrečnih in neizogibnih situacij in Boginja Fortuna nas ravno v ta namen spominja, da v sebi nosimo kolo svoje sreče in vajeti svoje usode.

Kako je sveča izdelana

Sveča je ročno izdelana z ljubeznijo izpod roke Katje Puhek, ustanoviteljica znamke Lucky you. Svečo sem osebno aktivirala Sandra Mars, energijska zdravilka in Love Life Coach. Sveča je energijsko posvečena in blagoslovljena z vibracijo sreče, ki jo je skozi mene predala Boginja Fotuna. Sveča gori cirka 30 ur. Z kozarcem vred tehta cirka 350g.
Izdelana je iz naravnega sojinega voska in 100 % naravnega eteričnega olja limonske trave.
Gre z 100% naravno eterično olje iz rastlinskih delcev, brez dodanega alkohola, barvil, konzervansov, emulgatorjev, parfuma in umetnih dišav.
Pokrovček je ročno izdelan iz vezane plošče in premazan z lanenim oljem.
Kozarček je steklen.
Energijski amulet v obliki zapestnice je ročno izdelan iz kristalov kamene strele in ametista in posebno informiran s strani Božanske frekvence zavesti Boginje Fortune.

VARNOSTNA OPOZORILA

Sveča naj nikoli ne gori brez nadzora in ne več kot 4 ure. Goreča sveča more biti vedno izven dosega otrok ali živali. Gorečo svečo namestimo na podstavek, svečnik ali primerno posodo, stoji naj ravno in stabilno. Goreče sveče ne premikamo in ne nosimo po prostoru. Goreče sveče nikoli ne postavljamo na prepih, v bližino gorljivih snovi (zavese, papir idp.) in naprav, ki oddajaj toploto (peči, električni aparati ipd.). Sveče ne postavljajte na visoke omare ali police tik pod stropom.  Pred prižiganjem dolg stenj odrežemo na približno 1 cm. Dogorelih vžigalic nikoli ne mečemo v staljen vosek. Sveče nikoli ne ugašamo s pihanjem v plamen ali s tekočino, raje uporabimo zvonček za gašenje. Dišeča sveča odsluži svoje, ko v steklenem kozarcu ostane do 0,5 cm voska. Dlje ne sme goreti saj lahko pride do poka kozarca zaradi segrevanja stekla.

Mnenja 0

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje

Bodi prvi ocenjevalec “Sveča za Kraljice Manifestacije Boginje FORTUNA”

Šifra: 001-2 Kategorija: Oznake: , , ,

V košarici ni izdelkov.