E-mail: info@sandra-mars.com       Tel.št.: 070/697-399

Naša prava moč se skriva v naši pristni naravi katero tako uspešno zatiramo, da bi dohajale svet, ki izhaja iz patriarhalne družbe in nosile značko superženske, ki konkurira in parira z moškimi.

Ženski krog je zdravilen in varen prostor, ki nam nudi zavetje, da smo lahko povsem odprte, popolnoma sproščene, iskrene in ranljive. Je intimen, diskreten in zaupen ambient kjer se lahko pokažemo točno takšne kot smo in izrazimo svoje občutke brez sramu. Ob tem smo lahko popolnoma svobodne in brez maske kajti smo čistvo vse pravilne in vredne, ko smo pristne v svoji avtentičnosti.

Raziskale bomo svojo ženstvenost, se ponovno povezale s svojo pravo žensko esenco in odkrivale svojo žensko moč, ki se skriva tudi v tem, da imamo pogum biti ranljive.  Naučile se bomo reči ne in ljubeče a odločno izražati in postavljati svoje meje.

Največje darilo, ki si ga lahko damo je to, da se ponovno spomnemo o pomembnosti intime in, da se zavestno vrnemo k temu, da same sebe vidimo in slišimo.  INTIMACY je angleška beseda, ki pomeni  ‘’Into me I see’’.

 

S teboj bova:
Sandra Mars, Love & Life Coach, motivacijska mindset mentorica po njeni avtorski 4 Elle metodi (Limitless, Luxurious, Love Life), holistična celostna energijska terapevtka,  mojstrica osebne metamorfoze in strokovnjakinja za partnerske odnose, specializirana za delo z ženskami. Pospremim te v tvoj premik iz stresa v strast, iz bolečine v veličino in iz obtoževanja sebe v oboževanje sebe, da lahko iz prostora ljubezni do sebe ustvariš zavestno partnerstvo in polno in izpolnjeno življenje. Vodim delavnice, izobraževanja, šolo osebnostne rasti: Kraljica Mnifestacije in izvajam individualne seanse.

 

Maja Grintal, holistična svetovalka za seksologijo, osebno rast ter intimo, študentka Somatica Institute za Sex and Realtionship Coach, ki se je izobraževala tudi na International School of Temple Arts. Vodi delavnice in programe o užitku, čustvih, energijah ter življenju.

SENZUALNI ŽENSKI KROG

 

Ženske so se od nekdaj zbirale v krogih, da so si medsebojno delile modrosti, si pomagale, se opolnomočale, se zdravile in podpirale.

Ko imamo sestrsko podporo občutimo kako močno, magično in mogočno je, ko se ženske znamo objeti in primiti za roke brez tekmovalnosti in primerjave.

To je negovalni čas, ki ga namenimo praznovanju sebe in ponovni povezavi s svojo prirojeno žensko moč.

Ženski krog je zdravilen in varen prostor, ki nam nudi zavetje, da smo lahko povsem odprte, popolnoma sproščene, iskrene in ranljive.

Je intimen, diskreten in zaupen ambient kjer se lahko pokažemo točno takšne kot smo in izrazimo svoje občutke brez sramu. Ob tem smo lahko popolnoma svobodne in brez maske kajti smo čistvo vse pravilne in vredne, ko smo pristne v svoji avtentičnosti.

Vsaka ženska je učiteljica in zdravilka. Istočasno je vsaka ženska učenka in zravljenka.

V ženskem krogu preko intuitivnega plesa, prostega gibanja, energijskih vaj in pogovora odprtega tipa, kjer delimo svoje izkušnje in se prosto izražamo, se povežemo same s seboj in z našo intuicijo, odpremo znova svoje srce, odkrivamo svojo čutnost, najdemo svoj glas, govorimo svojo resnico, se počutimo slišane, ljubljene in sprejete.

Ženske imamo še veliko prostora za spoznavanje svoje ženskosti in naše ženske energije.  Naučene smo bile skrivati svoja telesa, se jih sramovati, jih ocenjevati, preslišati naše nagone in in našo intuicijo, utišati naša hotenja in hrepenenja, zatirati naše želje.

Ne znamo v polnosti cenit lepoto svojih teles, prisluhniti njihovi modrosti, delovati z njihovo inteligenco, sprejeti njihovo svetost, ne znamo sebe dojemati kot tiste Boginje katere v resnici smo.

Ne dovolimo si biti oboževane in občudovane in niti same do sebe tega ne upamo.

Pozabile smo na lastno vedenje iz globin in na stik s seboj, ker smo bile odrezane od naše divje narave v nas in odmaknjene od narave okoli nas s katero smo vedno tesno sodelovale.

Pridite točno takšne kot ste in oblecite svoj najljubši kos oblačila v katerem se počutite udobne, zapeljive in lepe. Dobrodošle vse, ne glede na starost, poklic, izobrazbo in vse družbene vloge ali etikete.

 

Ali je— delavnica zate?

 

  • Če potrebuješ umik od norega vsakdana?
  • Če si želiš, da bi brez občutka krivde ali sramu izrazila tisto kar čutiš?
  • Potrebuješ podporo, da lahko izliješ svoje dvome, strahove in vse kar te pesti?
  • Želiš začutiti svoje telo in zbuditi svoje čute?
  • Si želiš odkriti svojo erotičnost v varnem prostoru, umakniti vse obsodbe do tega, da si senzualna in zapeljiva erotična ženska, ki ljubi.
  • Želiš zaobjeti svojo pristno žensko esenco in objeti vse prednosti, ki jih kot ženska imaš in jih na polno zaživeti.

Preko glasbe in gibanja se bomo prepustile občutkom in si dovolile uživati vsak trenutek.

Če začutiš, si dobrodošla. Če začutiš malo strahu, si pa še bolj dobrodošla.

Delavnica bo sestavljena iz:

  • hipnotičnega ekstatičnega plesa
  • prostega intuitivnega gibanja
  • Vaje za aktiviranje ženstvenosti

 

Delavnica bo igriva, zelo lahkotna, izredno sproščena, z veliko smeha in radosti ampak tudi zelo globoka in zdravilna.

Pridi po olajšanje in razbremenitev!

 

Dobrodošla.

V košarici ni izdelkov.