Šola Kraljic Manifestacije

Naša Šola Kraljic Manifestacije ponovno odpira svoja vrata 9.9.2022 – 14.10.2022

Po uspešni prvi sezoni, se zaradi velikega interesa in zadovoljstva naših udeleženk, šola ponavlja za vse nove članice, ki si želijo postati zavestne kreatorke svojega življenja. 
*Preberi si mnenja in oglej slike spodaj 🙂

ZAKAJ JE VREDNO OBISKATI ŠOLO IN KAJ TI BO TA ŠOLA DALA ?

 

Ta šola te ne bo naučila samo kako manifestirati in kako v svoje življenje prinesti več blagostanja in blaginje oz. več obilja na vseh področjih.
Dala ti bo en zelo vsakdanji ampak globok, razumljiv in praktičen (v)pogled v delo na sebi.

Naučila te bo vse kar potrebuješ vedeti, da boš zavestno zaživela najboljšo verzijo sebe in ustvarila najvišjo različico svojega življenja skladno s tvojim trenutnim najvišjim potencialom in te bo pri tem tudi močno energijsko podprla.

Večje samozavedanje in samozavest te podprejo na pot večje samorealizacije na čisto vseh podorčjih.


Odprla se boš za čudeže in se aktivirala za sprejemanje.

Sposobnost (s)prejemanja in dovoljevanja je nekaj na kar smo v tem noro zahtevnem svetu, mi ženske pozabile. Ko si bomo dovolile dobivati in, ko bomo nehale samo dajati, se bomo pristneje povezale z žensko energijo in bo to še povečalo naš magnetizem torej našo manifestacijsko moč.
Postale bomo privlačnejše in bolj zadovoljne same s seboj.

Ženska lahko rodi življenje in lahko znova in znova (pre)rodi sebe ter zase rodi (ustvari) karkoli si želi. To je naša moč, to je naša narava. Mi smo tiste, ki ustvarjamo svet, ki postavljamo energijo za fizično manifestacijo. Mi smo tiste, ki naredimo prostor, ki odpremo energijo, da se nekaj zmanifestira v fizično realnost.

 

LOKACIJA, ČAS, TRAJANJE IN CENA

6 Tedenska Šola poteka v živo v Kopru 1 x na teden. Prične v petek 9.9.2022 ob 18:00h – 20:00h in zajema 6 dvournih petkovih srečanj v živo ter mojo celostno podporo skozi celoten potek šole.

 

 1.  srečanje je v petek   9.9.2022   od 18:00 – 20:00
 2.  srečanje je v petek  16.9.2022  od 18:00 – 20:00
 3.  srečanje je v petek  23.9.2022  od 18:00 – 20:00
 4.  srečanje je v petek  30.9.2022  od 18:00 – 20:00
 5.  srečanje je v petek   7.10.2022  od 18:00 – 20:00
 6.  srečanje je v petek  14.10.2022 od 18:00 – 20:00
 7.  

LOKACIJA: Prijetna in intimna dvorana v Kopru s parkingom. O točni lokaciji boste naknadno obveščene, ko boste prijavljene.

 

PREDHODNO ZNANJE:

Predhodno znanje ni potrebno, ker dobiš vse izčrpne informacije na srečanjih in odgovorim na vsa vprašanja.  Zaradi vsebine same je pa zelo pomembno, da ostaneš odprta in, da si dovoliš preizkusiti nova spo-znanja ter si dati to šanso, da spoznaš kaj vse je mogoče, ko se ne omejuješ.

 

KAJ POTREBUJEŠ:

Zvezek in pisalo. Po želji lahko flomastre, svinčnik, radirko..
Flaško vode in kakšen prigrizek.

 

POGOJI PLAČILA

Plačilo se poravna na dan prvega srečanja, z gotovino.
Energijska izmenjava za 6 tedensko šolo, bonuse, darila, moje konstantno spremstvo in mentorstvo  je 190 € 

Za zgodnje prijave do 8.9.2022 velja akcijska cena 160 €.

Moje Kralice ste deležne vip obravnave, kar pomeni, da sem vam vedno na voljo za hitro po-moč in vam vedno odgovorim tudi po končani šoli, ko ste v stiski al potrebujete nekaj jasnosti ali nekaj usmeritev.

Možno je plačilo v dveh obrokih.
V primeru plačila v dveh delih, se znesek poravna na prvo in tretje srečanje.

 

ODSOTNOST

Če boš enkrat manjkala, ti bodo sošolke posodile zapiske in ti bom jaz zagotovila, da nadoknadiš snov. Dobila boš tudi posnetek in zapiske.
V primeru večje odsotnosti na en dan, se lahko po dogovoru in strinjanju vseh udeleženk, datum srečanja spremeni, v kolikor bo tudi prostor to omogočal.

 

TEMATIKE PREDAVANJ:

Med samim potekom srečanja bom teme sproti preoblikovala, spreminjala in dopolnjevala. Vaje oz. predavanja  bom sproti prilagajala in terapije dopolnjevala  na licu mesta tako, da vas bom podprla na individualen način. Skupini bom dala to kar najbolj potrebuje in to kar bo za vse vas oz. za vse nas v največji možen doprinos.

 

 1. KDO SEM – Vesolje, naš izvor, zavest, duša, dušna pogodba, dušne želje, namen utelesitve, premica življenja in življenjska časovnica, kaj je manifestacija in kako poteka.
  Življenje s tokom in življenje v uporu/ usoda in svobodna volja.
 2. ZAKONI VESOLJA in PLANET ZEMLJA TER NEOMEJENO BITJE – Elektromagnetno polje, kaj je energija in kako deluje, kaj je vibracija in kaj je frekvenca, kako se pretaka življenjska energija in kako jo povečati, aura, čakre, energijska in fizična realnost, kako ustvariti želeno življenje, kako  načrtno ustvariti našo realnost.  Življenje v pretoku, povečanje življenjske energije in vitalnosti.
 3. IZ UMA V SRCE – Kako nas um omejuje, struktura ega in iluzije, podzavest, blokade in omejujoča prepričanja,  delovanje iz srca in delovanje iz uma, kako umiriti žjučni sistem, kako ohladiti možgane in kako živeti bolj sproščeno. Modrost srca, razlika med inteligenco in intelektom. Matrica Zemlje in kolektivna zavest. Življenje v svoji resnici in življenje v iluziji. Misli in čustva in pomembnost obvladovanja le teh. Spoznanja in tehnike obračanja omejujočih prepričanj in negativnih misli in spopadanje oz obvladovanje čustev.
 4. UNIVERZALNI ZAKONI VESOLJA, SODELOVANJE Z ANGELI in NASVETI ZA BOLJŠE ŽIVLENJE – Povezava z našim virom in višjim jazom, višji jaz, duhovni vodniki. Intuicjija, tretje oko, zavedanje.
 5. MASTERCLASS O MANIFESTACIJI

 • POGOJI ZA MANIFESTACIJO
 • TEHNIKE MANIESTACIJE
 • ZMOTE o MANIFESTACIJI
 • ZAKAJ MANIFESTACIJA NE DELUJE in KDAJ NE DELUJE?
 • POGOSTE NAPAKE PRI  MANIFESTACIJI
 • DOVOLJEVANJE MANIFESTACIJE IN ZAVIRANJE OZ. BLOKIRANJE MANIFESTACIJE
 • MANIFESTACIJA ‘’NEGATIVNEGA’’ IN MANIFESTACIJA ‘’POZITIVNEGA’’
 • KORAKI KREACIJE
 • POSTOPEK KREACIJE
 • RAZLIČNI NAČINI MANIFESTACIJE
 • UČINKOVITE METODE MANIFESTIRANJA
 • MANIFESTACIJA PARTNERSTVA IN DENARJA
 • ETIKA MANIFESTACIJE

Zaradi potreb skupine si pridržujem pravico, da tematike dopolnem oz. prilagodim, da bo vsaka udeleženka največ odnesla od te šole in dobila celostno podporo.

V kolikor bodo priporočila NIJZ določala drugače oz. prepovedala druženja v živo, se bodo določena morebitna ostala srečanja pred koncem šole izvajala na daljavo preko zoom povezave.
S prijavo v šolo, se strinjaš s pogoji poslovanja.

SKUPINA
Skupina bo majhna in intimna, ker se želim vsaki izmed vas v celoti posvetit in vas spremljat.
Vsaka izmed vas si zasluži mojo celovito pozornost in podporo. Moj namen je, da se počutimo varne in slišane in, da je vsem prijetno in udobno.
Ustvarja se čarobna skupnina žensk in vem, da tukaj naključij ni. Vse je z enim višjim namenom. Vsaka izmed nas nosi v sebi nekaj kar bo v drugi aktiviralo to kar se v njej mora aktivirati. V največji doprinos bomo druga drugi. Skupina žensk združena z istim ciljem je nekaj najbolj močnega in mogočnega. Vsaka bo prispevala v skupno polje in se bomo tako vse najbolj podprle med seboj. Zagotavljam vas, da so energije izredno močne.
In jaz že komaj čakam.

Dragocenost te šole je resnično neprecenljiva in izkušnja bo nekaj čudovitega.

Iz izkušenj prejšnje skupine ti lahko povem, da so se stkala iskrena prijateljstva in srčne povezave in eno res čarobno sestrstvo, ki se bo nadaljevalo tudi na 2. stopnji.

 

POTEK ŠOLE IN OSTALE INFORMACIJE

12h predavanj vam bo zagotovo dalo vse in še več. Na dolgo in na široko bomo obravnavale tematiko. Prejele boste en celostni vpogled. Dobile boste eno široko paleto barv in vsega kar potrebujete, da postanete umetnice svojega življenjskega platna.

Nisem vam želela predati le ogromno količino informacij v enem nekajurnem srečanju.
Informacije lahko na grobo in v nekoliko cenzuriranem obsegu zbrskate tudi same in se potem potrudite vse pretolmačiti in razumeti.
Želela sem, da informacije tudi (za)čutite in, da jih začnete živeti.
Sama sem na tej poti že vrsto let in dobro vem, da dokler se znanje ne živi, se nič ne spremeni.
Teorijo je sama težko upeljati v prakso, ker se dostikrat izgubimo in potem obupamo.
Teža ogromnega znanja in obilica informacij katere naš um ne more tako hitro sprocesirat, pa nas odvrne od lahkotnosti in preveč vsega naenkrat nas spravi v stres in odvzame motivacijo.
Temelj kreacije je ustvarjanje iz lahkotnosti in radosti in do tega vas bom na zabaven in prijeten način pripeljala. Ta šola ne bo še en opravek na vaši ‘’to do listi’’, ta šola vam bo pomagala ustvariti vaš ‘’ta da’’ seznam vsega lepega kar si boste ustvarile.
To bo vaš čas zase, negovanje sebe, postavljanja sebe na prvo mesto. Vaš tedenski oddih in pobeg. Vaš užitek, vaš ventil, vasa sprostitev in zabava. Vaš polnilnik.

Zato se srečamo 6x in zato gremo lepo postopoma in počasi.
Šola zajema tudi energijske terapije, zdravljenja in aktivacije.
Poleg tega skupaj naredimo vse vaje, rituale in obrede, da vas lahko sporti usmerjam, vodim in energijsko podprem.

Med srečanjem ozavestimo naše blokade in naše strahove, ker je ključno, da manifestacij ne zaviramo z omejitvami, ki jih naš um ustvari na podlagi priučenih vzorcev in preteklih izkušenj.
Omejujoča prepričanja obrnemo v  obratna prepričanja, ozavestimo podzavestne negativne programe in naložimo nove, gremo v izvor in v zakaj naših strahov. Razumemo vzroke in spremenimo posledice. Energijsko vas podprem, vas napolnem z življenjsko energijo, da boste bolj vitalne in energične in vas prečistim in osvežim, da boste lahko začele znova.

Preberi si kaj o šoli pravijo moje udeleženke in se prepričaj..

mnenje udeleženke..

V šolo sem se zelo spontano na hitro včlanila ker sem želela sodelovat s Sandro po ogledu njenega videa na You tube-u. Njena energija te povleče. Njena lepota. Lepša kot Boginja. Prava Kraljica.
Lepo je bilo biti v njeni družbi vsa ta srečanja. Nismo želele, da se Šola konča, ker nam je vsem Kraljicam bilo tako lepo in, ker je čas prehitro minil. Bilo je božansko med nami vsemi..tako močno sem čutila proces v meni…odprtih ust smo poslušale bogato znanje in raznolikost vsebine, ki se je nadgrajevala iz srečanja v srečanje…
Po srečanjih sem imela v sebi polno energije, da sem lahko spoznala nove ljudi, bila sem odprta za novo in tiste petke je bila noč polna lepih sanj, pri meni se je kljub začetnim preprekam vse zložilo, tako da sem bila prisotna skoraj na vseh srečanjih in ponosna nase, da mi je uspelo vse skombinirat, da sem sebe postavila na prvo mesto in to je bilo zame top poletno delo na sebi z prejeto veliko energije za v jesenski čas….manjkala sem le zaradi korone a je že prav tako. Nič nisem zamudila, saj  je Sandra za nas poskrbela na daljavo in predvsem z bogatimi zapiski na obsežnih polnih straneh, ki bodo redno  štivo v naslednjih dneh…moj fascikelj nosim s seboj, da izkoristim prosti čas za utrjevanje predanega znanja…ter kristalček selenita gre tudi vedno z menoj, da me spomne da sem kraljica manifestacije in hvala Sandri za bogato darilo….zelo lepo smo se nekatere povezale in s skupnimi močmi ustanovile skupinico s katero bomo si pomagale, se podpirale, ostale v stikih in spremljale napredek v rasti. Veliko stvari sem si skreirala le z energijsko podporo kot je prejetje masaže gratis, pogostitve na račun hiše, spoznanje novih prijateljev,.Ponovno se je v meni prebudila želja po ustvarjanju. Po dolgem času nekreiranja sem doživela lahkotnost pri novih idejah. Sproščenost pri sprejemanju sebe. Lažje rečem ne in se postavim zase, ne ustvarjam panike ob neuresničenih planih. Vse poteka lahkotneje kot prej, ko sem bila v uporu in nenehni borbi in strahu.
Priporočam šolo saj prejmete poleg energijske bombe Sandre še ogromnoooooo znanja za boljše življenje v prehodu v 5dimenzijo na Zemlji….
Martina V.

mnenje udeleženke..

V šolo sem se vpisala malček iz radovednosti, predvsem pa zaradi želje po osebni rasti. Moram reči, da sem o tej temi že veliko stvari prebrala ampak sem se kljub temu veliko novega naučila. Predvsem mi je bilo všeč, ker je Sandra predavala na zelo lahkoten, jasen in praktičen način. Lahko rečem, da se je popolnoma predala tečaju in tečajnicam, zato je vsaka dobila, kar je prišla iskat. Že dolgo sem se spraševala, kaj je moja “naslednja naloga” in Sandra jo je po kratkem pogovoru z mano že takoj videla in mi s tem zelo pomagala. V njeni prisotnosti sem se počutila zelo pomirjena, ljubljena in varna. Lahko se je čutilo, da je šla v to ALL- IN. Komaj čakam, da s tečajem nadaljujemo in gremo še globlje kot do sedaj.

Gaja J.

mnenje udeleženke..

Draga moja kraljica Sandra, sploh ne vem kje in kako začeti.. vem samo, da sem se z vami puncami imela fenomenalno. Od naše šole sem odnesla veliko pozitivnega, nek nov pogled na svet okoli mene..Že prej vedela, da obstaja neka višja sila katera upravlja z nami ampak nisem si mogla nikakor predstavljati kakšna je ta sila in kako z nami upravlja dokler nisi to pokazala, povedala in predstavila tudi z lastnimi izkušnjami. Naučila sem se obvladovati marsikatero situacijo, umiriti svoje misli in svoje živce, poslušati svoje srce. Prej sem vedno rinila z glavo skozi zid pa bo kar bo. Zdaj se prav vprašam zakaj je to tako in kaj lahko naredim, da spremenim stvari na bolje predvsem zase na bolje ampak da pri temu seveda ne škodujem drugim. Vedno sem bila v nekem strahu pred ne vem čim in vedno je vladala neka napetost in strah. Nikakor se nisem mogla sprostiti, vedno sem imela oči napete kaj pa če bo to in to.. zdaj bolj gledam pozitivno naprej in tudi takšni občutki so v precej manjšem obsegu kot prej. Zdaj tudi prej razmislim preden bleknem ali pa naredim kakšno neumnost. Seveda tudi zdaj mi pride žuta minuta ampak so reakcije manj burne in hitreje minijo. Še vedno se kdaj zatečem k nepotrebnim slabim mislim ampak veliko manj kot prej. Mislim, da si tudi sama na meni opazila spremembo od začetka pa do konca šolanja. Tako da jaz lahko rečem samo svaka ti čast, ti si živa legenda in sem tako vesela, da sem te spoznala ter, da si ustvarila to šolo, da nam malo razsvetliš pot. Tudi  moji domači so opazili spremembo in nisem več živčna mamica ampak bolj umirjena in prijetna. Ne kompliciram za vsako malenkost in zato so mi hvaležni in sama se potem zavedam, da grem v pravo smer. In ja vsakemu, ki se je zataknil nekje na svoji poti, bi priporočala tebe in našo šolo, 100% bi vsak opazil spremembo na samemu sebi. Ti si živa legenda in tak sonček. Hvaležna sem ti za vsako besedo, vsak topel pogled in tvojo čudovito energijo. Res si nekaj posebnega in zato te imam tako rada. Verjetno se kmalu tudi kaj oglasim na barskih in na prijetnem sproščujočem klepetu. V glavnem ti samo ostani takšna kot si in nam izgubljenih dušan pomagaj najti pravo pot in bistvo življenja na tem svetu. Upam, da sem s tem emailom zadeva bistvo in ne samo lupala v prazno. Zelo te imam rada, pozdravček, Kraljica Dragana

Duhovna vodnica Šole je..

Tudi tokrat je ta Šola Kraljic Manifestacije zelo posebna. Sama kreacija te šole je edinstven proces. Če mi že dlje časa sledite veste, da se moje šole soustvarjajo skupaj z nami in rastejo z nami in, da je to živ proces.

Tukaj je zelo malo umskega dela in sem po večini vodena iz višjih dimenzij. Gre za srčno kreacijo na drugem energijskem nivoju. Vsakič, ko sva s punco, ki mi pri njeni sami organizaciji pomaga, poskušale bolj organizirati zadeve, so se nama v osebnem življenju nabasale druge stvari, da nisma mogli vanjo upeljati pretiranega reda. Tokrat ta šola ima eno dih jemajoče svojo jekleno neodvisno voljo.  Njena vodnica ne dovoli in ne sprejema ‘’okvirjev’’. Je tako velika, da ne želi biti ujeta v predalčke. Ve kaj hoče in od tega ne odstopa. Tega uči tudi tebe in mene.
Sama pri sebi sem med samo kreacijo šole dojela pomembne lekcije in dobila transformativne aha momente, ki me podpirajo v nadaljno ekspanzijo.
Čaka me še en velik preskok in preboj. A sem dovolj pogumna, da izberem sebe? To me ta šola sprašuje in to sprašuje tudi tebe..
 Vprašala sem po nečem več in sem v to maksimalno tudi podprta. In ti draga moja, si naredila isto, tudi ti si vprašala po nečem več in zato boš v petek 9.9. z nami. 
Čaka te premik v želeno smer, čaka te napredek. Veselim se, da ga bova lahko doživeli skupaj.

Za to šolo stoji močna, odločna in nekako nepopustljiva ženska vodnica. Prava leaderca svetlobe. V sebi nosi plamen spremembe, topline in žareče strasti a je istočasno (so)čutna in ranljiva. Prodorna je, prevzame te, zpelje te, pokaže ti kako brekompromisno in neizprosno živiš sebe. Daje ti popolno in osvobajujoče zavedanje, da si tukaj zaradi tega, da si to kar si in, da si pomembna takšna kot si.  Postane ti kristalno jasno, da si v največji doprinos in dobrobit tako sebi kot drugim in tudi Svetu, ko si ti, ti. Zaljubiš se vase in sama sebe zapelješ. Začneš se oboževati brez slabe vesti. Priznaš si, da si dragocena in zaznaš svojo pravo vrednost.

Ne dovoljuje ti, da omejuješ svojo svetlobo, da se dajaš nazaj, da se podcenjuješ, da dvomiš vase ampak te ljubeče spodbuja, da se pokažes in, da deliš s svetom tvoje darove.


Drži ti trden a lahkoten steber na katerega se lahko opreš in nasloniš in ti daja stabilnost, ravnovesje predvsem pa te opolnomoča, da stojiš sama na svojih nogah, pokončno. Ščiti te, krije ti hrbet.
Energjio, ki nam jo doprinaša je energija bojevniške in strastne boginje, ki ve kaj hoče in gre za tem, ki se zna postavit zase in naredit mejo, ki si dovoli vzeti kar je njeno. 
Po drugi strani pa te uči zaupanja; zaupanja vase in v življenje, ki te ljubi.  Kaže ti, da je naravno življenje istočasno dajanje in prejemanje in te odpira za prejemanje in dovoljevanje. Si pripravljena nehati samo dajati in začeti prejemati? Si pripravljena začeti dajati več sebi?
Ni čudno, da so se nekatere izpisale, ker so se ustrašile postati neustrašne in pogumne. Ko si dlje časa ne dovolimo biti to kar smo, se držimo v majhnosti, se skrivamo v senci drugih in je zelo težko stopit v prvo vrsto. Bilo je pa tudi nekaj novih vpisov, čarobnih, prodornih energij čudovitih žensk, žensk, ki imajo dovolj in, ki želijo prerezat določene ponavljajoče se situacije in naredit korenito spremembo v doživljanju sebe in okolice. 
Pospremi te v veličastnost tvojega bitja. Zadihaj sebe in zaživi sebe z razprtimi krili.

Jaz že komaj čakam, čarobno bo.

Updating…
 • V košarici ni izdelkov.