E-mail: info@sandra-mars.com       Tel.št.: 070/697-399

Šola Kraljic Manifestacije

Trenutno poteka še naša prva šola kjer se nas je zbralo 12 prekrasnih žensk. Z besedami ni mogoče opisati kako lepo se imamo in kako čudovito je. Od smeha, do solz, do globokih spoznanj in zajebancije. Šola nam daje ogromno. Moje Kraljice rastejo v znanju in zavedanju in jaz rastem skupaj z njimi. Resnično sem zelo ponosna na vsako izmed njih in si ne bi mogla želeti boljših tečajnic. Ustvarila se je ena posebna vez, združene smo v življenjskih izkušnjah in rama druga drugi. Ko so me zadnjič vprašale ali lahko padejo izpit, ker bi želele vse skupaj še enkrat ponoviti, sem bila resnično ganjena. Seveda si želijo tudi nadaljevanja, dvojke, trojke, štirke,. zato ne dvomim, da so vse zelo zadovoljne. Marsikatera je doživela velike premike in se je marsikaj razrešilo, zgodila so se velika zdravljenja in vsaka pa je dobila spoznanja s katerimi se bo lažje soočala z vsemi življenjskimi izzivi.

Zato če te pokliče in če začutiš, te vabim, da se prijaviš s klikom na gumb spodaj, da ti pošljem več informacij.

Z informativno prijavo v šolo,  si zagotoviš da te pravočasno obvestim o njeni ponovitvi in ti pošljem več informacij.
*Mesta so se zelo hitro zapolnila, s prijavo poskrbiš, da boš o novi šoli obveščena med prvimi.

Ta šola te ne bo naučila samo kako manifestirati in kako v svoje življenje prinesti več blagostanja in blaginje oz. več obilja na vseh področjih. Dala ti bo en zelo vsakdanji ampak globok, razumljiv in praktičen (v)pogled v delo na sebi.

Naučila te bo vse kar potrebuješ vedeti, da boš zavestno zaživela najboljšo verzijo sebe in ustvarila najvišjo različico svojega življenja skladno s tvojim trenutnim najvišjim potencialom in te bo pri tem tudi močno energijsko podprla.
Odprla se boš za čudeže in se aktivirala za sprejemanje.
Sposobnost (s)prejemanja in dovoljevanja je nekaj na kar smo v tem noro zahtevnem svetu mi ženske pozabile. Ko si bomo dovolile dobivati in, ko bomo nehale samo dajati, se bomo pristneje povezale z žensko energijo in bo to še povečalo naš magnetizem torej našo manifestacijsko moč.
Postale bomo privlačnejše in bolj zadovoljne same s seboj.

Ženska lahko rodi življenje in lahko znova in znova (pre)rodi sebe ter zase rodi (ustvari) karkoli si želi. To je naša moč, to je naša narava. Mi smo tiste, ki ustvarjamo svet, ki postavljamo energijo za fizično manifestacijo. Mi smo tiste, ki naredimo prostor, ki odpremo energijo, da se nekaj zmanifestira v fizično realnost.
Mi smo tiste, ki lahko vse ustvarimo in lahko vse zrušimo. V nas je ta moč.

Ta šola bo varen prostor ­kjer se boš lahko izrazila, sprostila in povezala s čudovitimi ženskami, ki bodo združene z isto namero in namenom. Skupaj bomo premikale svoje lastne meje in meje mogočega in se drug druga motivirale, spodbujale in bodrile.

Visoka  znanja in pomembne informacije  bom tebi predala na zelo razumljiv in jasen način in ti to sfero magije približala tako, da bo postala tvoja vsakodnevna življenjska spremljevalka.

Poleg predavanja, se bomo lotile tudi vaj, vzpogleda vase, raziskovanja sebe in ozaveščanje svojih želja. Spoznale bomo kaj smo in kaj si želimo in se naučile tudi to zase ustvariti.

Vesolje, sodelovanje z energijami in vsa ta spo-znanja bom tebi približala na en zelo konkreten in zemeljski način in ti bom s praktičnimi koraki pokazala kako v sebi aktivirati svojo moč in začeti živeti iz svoje veličine.

V tebi se bodo aktivirali speči delčki tvoje duše in začela boš živeti sebe. Spomnila se boš, da si neomejeno, vsemogočno bitje za katerega je vse mogoče. Vzpostavila boš stik s svojo globino, prečistila boš svoje vzorce, sprostila boš svoje blokade in se osvobodila ujetosti prisilnih misli in omejujočih prepričanj, ki te dajajo ven iz tvoje moči in te držijo v majhnosti določenih družbeno postavljenih širše sprejetih okvirjev o nespremenljivosti situacije in predaje usodi, ki pa ne držijo.

Razširila boš svoja obzorja in razprla boš svoja jadra, da te veter ponese na tvojo sanjsko destinacijo.

Sprostila se boš in se boš zaradi tega zelo razbremenila. Življenje bo lahkotno in veliko lažje. Stres bo postopoma odšel, zadihala boš.
Izstopila boš iz vloge žrtve, nehala boš živeti kot desna roka drugega direktorja, prepoznala boš svojo vrednost in zaživela kot sama svoja šefica. Prepoznala boš sebe kot glavni lik svojega življenja in postavila boš druge na njihovo mesto kot stranski igralci. Glavna vloga je tvoja in scenarij pišeš ti.

Ta šola ti bo dala orodja s katerimi se boš pobrala vsakič, ko boš padla in hvala katerim boš izkoristila ta zalet, da se dvigneš še višje.

 

LOKACIJA, ČAS, TRAJANJE IN CENA

 

Šola poteka v živo v Kopru in prične v petek 9.9.2022
Avgusta bom objavila program šole, lokacijo in datume srečanj.

Šola bo dobila neko novo obliko, ker se bo formirala na podlagi takratnih energij in skupine, ki se bo (so)ustvarjala zato bom počakala, da dobim navdih in, da se mi skristalizira smer v katero bomo šle. (Število srečanj, program in cena)
Še pred samim začetkom so vse Kraljce povezane med seboj in energije takoj začnejo delati za nas. Začutile boste kako čarobno to je in kako zelo bomo vse vodene.

Zato če te pokliče in če začutiš, te vabim, da se prijaviš spodaj, da ti pošljem več informacij.

Tvoja trenutna prijava ni obvezujoča, je le prošnja po več informacij, ko bo zadeva bolj aktualna.

 

PREDHODNO ZNANJE

Predhodno znanje ni potrebno, ker dobiš vse izčrpne informacije na srečanjih in odgovorim na vsa vprašanja.  Zaradi vsebine same je pa zelo pomembno, da ostaneš odprta in, da si dovoliš preizkusiti nova spo-znanja ter si dati to šanso, da spoznaš kaj vse je mogoče, ko se ne omejuješ.

 

KAJ POTREBUJEŠ:

Zvezek in pisalo. Po želji lahko flomastre, svinčnik, radirko..
Flaško vode, kakšen prigrizek in ležalno blazino.

 

ŠOLA ZAJEMA:

  • Izčrpna, jasna in informacijsko bogata predavanja,
  • Skupinsko delo z individualnimi vajami
  • Skupinske energijske terapije, zdravljenja in aktivacije
  • Reprogramiranje uma
  • Zavestno ozaveščanje vzrocev, vzrokov naših posledic in izvora naših strahov in blokad
  • Obširno znanje glede manifestacije, postopkov, korakov, metod, načina in tehnik
  • Širok vpogled v temelje dela na sebi 

 

SKUPINA

Skupina bo majhna in intimna, ker se želim vsaki izmed vas v celoti posvetit in vas spremljat.
Vsaka izmed vas si zasluži mojo celovito pozornost in podporo.
Prepričana sem, da se bo tudi tokrat ustvarila ena čarobna skupina Žensk in vem, da tukaj ne bo naključil, ker bomo združene z višjim namenom.
V največji doprinos bomo druga drugi. Skupina žensk združena z istim ciljem je nekaj najbolj močnega in mogočnega. Vsaka bo prispevala v skupno polje in se bomo tako vse najbolj podprle med seboj. 
In jaz že komaj čakam na svojo drugo skupinico Kraljic.

 

S prijavo v šolo, s klikom na gumb spodaj, si zagotoviš da te pravočasno obvestim in ti pošljem več informacij.
*Mesta so se zelo hitro zapolnila, s prijavo poskrbiš, da boš o novi šoli obveščena med prvimi.

V košarici ni izdelkov.