E-mail: info@sandra-mars.com       Tel.št.: 070/697-399

ENERGIJSKE IN ANGELSKE TERAPIJE, REIKI, ACCESS BARS,
ENERGIJSKI FACELIFT IN DETOKS

ACCESS BARS®

Je božanska masaža glave, ki te popelje v theta stanje kjer se začne reprogramiranje uma in samozdravljenje. Sproščujoča energijska tehnika s potencialom, da ti spremeni življenje.

ACCESS FACELIFT®

Energijski lifting, ki te pomladi od znotraj navzven in ti povrne vitalnost, svežino in sijaj. Dvigne tkiva, počutje in nivo energije ter spodbuja ljubezen do sebe in samosprejemanje.

ENERGIJSKA TERAPIJA - MIX

Reiki, angelsko terapijo, različne energijske tehnike in telesne procese individualno kombiniram in sproti prilagajam, da ti omogočim celovit reset in te napolnim s svetlobo in energijo.

INTUICIJSKO SVETOVANJE, PARTNERSKO SVETOVANJE, CELOSTNA INDIVIDUALNA SREČANJA IN PROGRAMI

INTUICIJSKO SVETOVANJE

Poglobljen tebi prilaogejen 6O minutni posvet zajema tudi partnersko svetovanje oz. love coaching in vsa ostala podorčja. Nudi takojšnje olajšanje, napolne te z optimizmom in te aktivira za nova spo-znanja. V živo ali na daljavo.

CELOSTNO SREČANJE

Zajema 6O min Access bars ali druge tebi prilagojene energijske terapije in 6O min individualnega intuicijskega poglobljenega svetovanja. Celostni pristop se je izkazal kot najbolj transformativen in ga zelo priporočam.

PROGRAM

Globoko transformativni paket 4ih celostnih srečanj kjer si poleg prilagojenih enegijskih terapij in individualnega svetovanja zagotoviš moje konstantno spremstvo in podporo med celotnim trajanjem programa. Izplača se.

Kako se bo tvoje življenje spreminilo?

Ustvarila boš nov sistem prepričanj, ki ti bo pomagal narediti spremembe na vseh področjih svojega življenja in zaživeti skladno s tvojim najvišjim potencialom.

Sreča

Ko ljubeče poskrbimo zase, postanemo zadovoljne takoj in ne čakamo na druge.

Mir in harmonija

Ko se slišimo in delujemo skladno s tem kar čutimo, postanemo mirne in svobodne.

Ljubezen

Ko sebe vzljubimo, pritegnemo ljubeče odnose, ljubimo in smo ljubljene.

Obilje

Razmišljanje zmagovalke in prepričanje, da si vredna odpre vrata vsem obilju.

Mnenja strank

V košarici ni izdelkov.