Ritualna sveča FORTUNA z amuletom

33,00

Prižgi svojo srečo. Podari (si) srečo.

Energijsko informirana, predaktivirana ritualna sveča z vibracijo sreče Boginje Fortune, skritim motivacijskim sporočilom v sveči, programiranim kristalnim amuletom za energijsko zaščito in aktivacijo sreče v obliki zapestnice iz ametista in kamene strele ter potentnim manifestacijskim krogom z ritualom za manifestacijo.

  • 3 Magične komponente združene v aktivacijski izdelek za SREČnO 2023.
  • Hitra in brezplačna dostava

**Preberi spodaj v opisu o Boginji Fortuni, njeni vibraciji, o postopku kreacije sveče za srečo in o tem komu in čemu je namenjena in začuti vso to srečo ter si jo vzami nekaj zase.

  

Navdih in inspiracija sveče za srečo
Pred nekaj tedni na zame posebno srečen dan, med intenzivno kanalizirano meditacijo v gozdu je v moj kanal prišla Boginja Fortuna in mi sporočila, da bova skupaj skreirali magičen aktivacijski ritualni predmet, ki bi v nas prižgal vibracijo sreče. Boginja Fortuna nas želi spomniti, da je sreča nekaj kar najdemo najprej v sebi in, da lahko tudi v temu kar naš um opredeljuje kot nesrečna situacija vedno najdemo našo srečo. Sreča je prisotna tudi v nesreči in čisto vsak začetek ima lahko srečen konec saj v sebi nosimo moč, da čisto vse obrnemo v našo prid.

Kako se je sveča ustvarila?
Od navdušenja sem šla takoj v intuicijski kreacijski postopek in postavila vprašanje. Vprašanje je generativna kreativna energija zato se vsakič, ko iščem odgovore vedno zatekam k njej. Dobila sem uvid sveče, ki jo je ustvarila Katja Puhek, ustanoviteljica blagovne znamke Lucky you in takojšnjo vizijo o končnem izdelku katerega sem najprej skicirala in nato grafično oblikovala. Skozi mene se je zlila energijska matrica, ki je rodila to magično kreacijo. Postopek kreacije je bil lahkoten saj se je ta energija želela roditi na Zemljo in vanjo manifestirati. Skozi celoten čas izdelave sem bila božansko vodena z znaki in usmeritvami. V meni se je aktivirala nova, drugačna energija, tisto katero sem iskala, da postavim svoj december na način kot želim, da bi potekalo moje novo leto 2023. Tudi Katja je doživela aktivacije in obe sva energijsko zrasli in si marsikaj zmanifestirali.Oh, koliko lepih sporočil med nama in koliko nasmeškov in vsakič znova nove načudenosti nam sinhronostjo in vseprisotno sočasnost božanskega vodstva. Katjo, gospa sreča, sem spoznala na slikanju za Revijo Jana, dne 3.5.2022 in sem takoj vedela, da bova sodelovali čeprav nisem še imela nikakršne ideje ali vizije o tem kako. Sedeli sva skupaj na frizerskem stolu, zelo malo sva si povedali a, ko je napočil čas za to, sva se instantno povezali in zbližali.

Kdo je Boginja Fortuna
Boginja Fortuna je neustavljivo privlačna in istočasno najbolj zaželjena a ne tako dostopna zapeljivka. Ima veliko in na široko odprto srce in ne dela razlik pri temu koga obišče vendar se najraje in največ časa zadržuje pri pogumnih ljudeh.
Sreča je na strani pogumnih in Boginja Fortuna ima rada proaktivne ljudi, ki sami nekaj naredijo za to, da bi jim sreča bila naklonjena.  Boginja Fortuna se nasmehne tistim, ki so se pripravljeni boriti za njihove sanje in premagati vse ovire na poti do njihove uresničitve.  Nobena želja nam namreč ni nikoli dana brez moči in možnosti, da jo tudi realiziramo.  Vse kar si želimo nam je namenjeno imeti vendar usoda želi, da se za to potrudimo skozi ogenj naše strasti.

Boginja Fortuna nima rada če so jo jemlje za samoumevno in hitro odide če jo ne znamo ceniti. Najboljši način, da ostane čim dlje časa na naši strani je ta, da na polno uživamo v vdihih njenega omamnega božanskega vonja in, da skušamo od vsakega vdiha imeti čim več.

Je neukrotljiva in neulovljiva Boginja, ki  in ne mara pravil in pogojevanja.  Nagajivo se izmika vsem, zahtevajo njeno naklonjenost ne, da bi tudi sami kaj za to naredili saj vsak je svoje sreče kovač. Zelo radodarno pa se približa vsem, ki so vztrajni v njihovem trudu in imajo v sebi gorečo željo, ki napaja njihovo vizijo.

Vsako situacijo lahko obrnemo v svoj prid in z našim pogledom lahko spremenimo to kar naj bi izgledala navidezno nesrečna situacija v nekaj, ki nam bo na dolgi rok prineslo srečne izide in posrečene rezultate. V tem smislu ne obstaja nesrečnih in neizogibnih situacij in Boginja Fortuna nas ravno v ta namen spominja, da v sebi nosimo kolo svoje sreče in vajeti svoje usode.

Kaj pomeni ritualna sveča?
Ta sveča je sveti ritualni predmet. Vsi njeni elementi so zasnovani tako, da te energijsko podprejo na pot v tvojo srečo in, da ti dajo tisti elan, ki ga potrebuješ za nov začetek v ”še več” in ”še boljše”.

Sveča je informirana z visoko vibracijo Boginje Fortune z namero prižiga tvoje sreče. Ta sveča ti bo pomagala najti tvojo srečo.

  • Sveča vsebuje vibracijo Boginje Fortuna, ki jo je blagoslovila v tvoje najvišje dobro. Izdelek je energijsko zelo močen in se njegova vibracija takoj začuti saj je napojena z energijskimi kodami.
  • Vonj je premišljeno izbran in preprosto božanski. Izdelej je prečudovit, zapeljivega videza saj uprizarja zelo privlačno in zaželjeno Boginjo. Odišavila bo ambient in z njeno eleganco okrasila tvoj dom, vanj pa bo prinesla vibracijo sreče.
  • Sveča ima osvežujoč vonj, ki osreči in prinaša v zrak pozitivne in sveže novosti. Eterično olje limonske trave prečisti temne misli, negativno in toksično energijo oklepanja preteklosti in ujetosti v začaran krog in k nam prinese vetrič spremembe, ki zažene tvojo kolo sreče.  Vonj limonske trave spodbuja nov zagon in hkrati umiri um, zvišuje koncentracijo, omogoča jasnost in fokus pri naši viziji ter izboljša razpoloženje saj dvigne tvojo vibracijo.
  • Sveča je obogatena z energijskim kristalnim amuletom za zaščito in srečo v obliki zapestnice iz kamene strele in amestista. Njihove lastnosti so podrobno opisane v nadaljevanju opisa. Ta posvečen nakit ti omogoča, da ostaneš v svoji energiji in ti zagotavlja, da te sreča vedno spremlja kamorkoli greš.
  • Je neprecenljv doprinos pri tem, da pogumno stopiš na pot do svojih sanj in svoje sreče in konstanten opomnik zate, da jo poišči in prižgi najprej v sebi. Boginja Fortuna je dala izrecno navodilo pri izboru kristalov in to nikakor ni prepuščeno naključju saj te bodo njihove lastnosti optimalno podprle.
  • Sveča vsebuje tudi skrito motivacijsko sporočilo, ki te opolnomoči in navdihne.
  • Priložen je ritual za manifestacijo tvoje sreče in navodila za uporabo. Ritual pomnoži efekt tvoje sveče in ojača delovanje Fortune, ker ji preko njega daš svoje napotke in ji predaš svoje želje. V manifestacijski čarobni krog napiši kako se želiš počutiti v novem letu in to kar si v prihodnjem letu želiš na način kot je opisan na priloženi kartici z navodili.
Kristali na amuletu in njihova podpora

AMETIST in KAMENA STRELA sta zmagovalen duo, ki nevtralizira negativne energije in jih spremeni v pozitivno. Zaščitila te bosta pred zunanjimi psihični pritiski, energijskimi vdori in napadi ter ti omogočala, da ostaneš v svoji energiji. Istočasno pa bosta dvignila tvojo vibracijo, te napolnila z optimizmom, z energijo, motivacijo, navdihom, navdušenjem in elanom, da greš za tem kar si želiš. Predvsem pa te bosta podprla v to, da začutiš sebe in svoje darove.

Kamena strela je kristal vseh kristalov, ki prebudi tvoje skrite talente ter te celostno podpre pri tem, da jih manifestiraš. Ametist prebuja in krepi tvojo intuicijo in spiritualne sposobnosti.

Oba kristala veljata za zdravilna, ker omilita posledice stresa in uspešno pripomoreta k odpravljanju neprijetnosti, ki jih le ta povzroča.

Ametis zelo ugodno vpliva na naš živčni sistem, sprosti napetosti, nam nudi olajšanje in nas pomirja. Pomaga pri glavobolih, migreni, nervozi in nespečnosti.

Stari narodi so bili prepričani, da piti iz ametistove čase preprečuje opitost in posledice prekomernega pitja alkohola. Odlično nas podpre pri tem, da odpravimo slabe navade in se razrešimo raznih odvisnosti kamor poleg cigaret, drog in alkohola spadajo tudi prenajedanje in odvisnost od negative in negativnega razmišljanja.

Kamena strela prečisti, veča in ojača našo auro ter uravnoveša naše čakre. Na takšen način krepi našo notranjo stabilnost, pomaga nam tako pri psihični kot pri fizični utrujenosti in izgorelosti.

Oba kristala v nas vlijeta optimizen in spodbujata pozitivno razmišljanje in proaktivno naravnanost.

Kamena strela nevtralizira negativnost, odpravlja kriticizem, pomisleke, dvome, strahove in anksioznost, ki nas ovirajo pri doseganju željenih ciljev. Istočasno pa v nas spodbuja pozitivne misli, motivacijo, navdušenje, potrpežljivost in vztrajnost, kar obvezno potrebujemo na naši poti do naše sreče.

Odpravlja našo čustveno stisko, ki se lahko manifestira kot otopelost, odlašanje  oziroma zakrčenost v neaktivnost ali ujetost v hiperaktivnost. Povrne nam zdravo ravnovesje in smisel v življenju.

Ametist umirja um in čisti naše mentalno telo, odpravlja pesimistične poglede in nagnjenost k temu, da vidimo najprej prepreke kot možnosti.

Oba spodbujata in odprirata našo kronsko čakro, ki je naš neomejen dostop do univerzalne zavesti in do resnice in modrosti vesolja.

Ametist krepi našo intuicijo in nam omogoča, da lažje slišimo naše duhovno vodstvo saj utiša našo glavo in nas naredi bolj dovzetne za slišanje njihovih subtivnih sporočil, intuitivnih uvidov in usmeritev. Kamena strela nam pomaga vzpostaviti stik z našim višjim jazom, začutiti naše poslanstvo in prebuja naš “šesti čut.’’

Kamena strela povečuje delovanje drugih kristalov.

**Ker posrka vase veliko negativne energije iz okolice je potrebno zapestnico 1 x na mesec prečistiti pod tekočo vodo ali prekaditi z žajbljem ali palo santo.

Kako je sveča izdelana

Sveča je ročno izdelana z ljubeznijo izpod roke Katje Puhek. Svečo sem osebno aktivirala Sandra Mars, energijska zdravilka in Love Life Coach. Sveča je energijsko posvečena in blagoslovljena z vibracijo sreče, ki jo je skozi mene predala Boginja Fotuna. Sveča gori cirka 30 ur. Z kozarcem vred tehta cirka 350g.
Izdelana je iz naravnega sojinega voska in 100 % naravnega eteričnega olja limonske trave.
Gre z 100% naravno eterično olje iz rastlinskih delcev, brez dodanega alkohola, barvil, konzervansov, emulgatorjev, parfuma in umetnih dišav.
Pokrovček je ročno izdelan iz vezane plošče in premazan z lanenim oljem.
Kozarček je steklen.
Energijski amulet v obliki zapestnice je ročno izdelan iz kristalov kamene strele in ametista in posebno informiran s strani Božanske frekvence zavesti Boginje Fortune.

VARNOSTNA OPOZORILA

Sveča naj nikoli ne gori brez nadzora in ne več kot 4 ure. Goreča sveča more biti vedno izven dosega otrok ali živali. Gorečo svečo namestimo na podstavek, svečnik ali primerno posodo, stoji naj ravno in stabilno. Goreče sveče ne premikamo in ne nosimo po prostoru. Goreče sveče nikoli ne postavljamo na prepih, v bližino gorljivih snovi (zavese, papir idp.) in naprav, ki oddajaj toploto (peči, električni aparati ipd.). Sveče ne postavljajte na visoke omare ali police tik pod stropom.  Pred prižiganjem dolg stenj odrežemo na približno 1 cm. Dogorelih vžigalic nikoli ne mečemo v staljen vosek. Sveče nikoli ne ugašamo s pihanjem v plamen ali s tekočino, raje uporabimo zvonček za gašenje. Dišeča sveča odsluži svoje, ko v steklenem kozarcu ostane do 0,5 cm voska. Dlje ne sme goreti saj lahko pride do poka kozarca zaradi segrevanja stekla.

 

Teža 1 kg
Dimenzije 25 × 10 × 30 cm

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje

Bodi prvi ocenjevalec “Ritualna sveča FORTUNA z amuletom”

Šifra: 001 Kategorija:
Updating…
  • V košarici ni izdelkov.