E-mail: info@sandra-mars.com       Tel.št.: 070/697-399

Ženski večeri

Namen in potek

– predavanje in pogovor 30 min
– ples 60 min

Ženski večeri so namenjeni inspiracijskim in izobraževalnim predavanjem o ženski energiji, ki opolnomočajo ženske, da naredijo premik iz stresa v strast in grejo ven iz moške energije nenehne akcije v kateri delujejo cel dan, da lahko shajajo z vsemi obveznostmi in prenašajo vsa bremena.

Po pogovoru se skupaj  razmigamo s skupinskim plesom, da sprostimo in omehčamo naše telo, se razbremenimo napetosti in se  napolnemo z energijo.

Vsako soboto obravnavamo eno čakro, se posvečamo odpravi blokad in sprostitvi potenciala na področju za katerega je čakra zadolžena.
Na koncu vsakega meseca osvojimo eno kratko in enostavno a zelo impresivno plesno koreografijo, ki jo lahko odplešemo na kakšni zabavi ali romantičnem druženju.

Datumi, pogoji in plačilo

Prvo srečanje je brezplačno in poteka v soboto 06.04.20204 ob 18:00h – 19:30h v prostorih Luxfit studia na naslovu, Dolinska cesta 1d, Koper (za Bellavita bar – dvorana Vivoda).
Ženskih večerov je skupno 8 in potekajo vsako soboto meseca aprila in maja.
Vsako srečanje zajema eno čakro in je namenjeno odpravi blokad in omejitev ter sprostitev potencialov.

Vsako srečanje zajema tako predavanje in pogovor s Sandro kot ples in sproščanje z gibanjem s Tino.
Cena je 60,00€/mesec
Plačilo se poravna na začetku meseca za prihajajoči mesec.
Prvo srečanje je BREZPLAČNO in neobvezujoče.
Obisk obeh mesecev ni nujen, je pa priporočljiv.

Zaradi omejenih mest je prijava obvezna.

Dobrodošle vse ženske, nikakršno znanje ni potrebno.
Ustvarile bomo varen in prijeten prostor kjer se bomo vse počutile sprejeto, sproščeno in udobno.
Oblačila naj bodo udobna, primerna za sproščeno gibanje. Priporočljivo je, da imate s seboj čiste športne copate in vodo.

Kdo so gostiteljice ženskih večerov?

Sandra Mars

Sandra Mars je Love & Life Coach, energijska terapevtka, strokovnjakinja za žensko energijo, manifestacijo in partnerstvo, specializirana za delo z ženskami in pari.
Kot ustanoviteljica 4Elle šole opolnomoča sodobne ženske, da naredijo premik iz stresa v strast na vseh področjih njihovega življenja, zaživijo njihovo žensko magijo, manifestacijsko moč in magnetizem ter ustvarijo življenje, ki si ga želijo.

Tina Chelleri

Tina Chelleri je učiteljica čutnega plesa, ekstatičnega plesa, modern jazz plesa ter plesa na stolu. Njeno ljubezen do lepote in ženske energije je izpopolnila z izobraževanjem beauty healinga po Zhanni za pomlajevanje obraza in antistres access bars energijske tehnike. Deluje tudi kot inštruktorica vadb za ženske in njeno poslanstvo je, da podpira ženske do svobodnega izražanja njihove ženskosti preko plesa.

V košarici ni izdelkov.