E-mail: info@sandra-mars.com       Tel.št.: 070/697-399

Celostno srečnaje

Celostno srečanje vključuje tako 60 min Access bars tretmaja ali katerokoli drugo energijsko terapijo in 60 min poglobljenega individualnega intuicijskega svetovanja.

Srečanje je 100% diskretno in popolnoma zaupno. Predana sem najvišji etiki, ker sodelujem z višjim vodstvom in so zato moji nameni izredno čisti in moja namera je vedno sumerjena v tvoje najvišje dobro.

Celostno srečanje je torej pristop, ki ga največkrat uporabljam tako pri individualnih posvetih kot pri partnerskemu svetovanju, ker je kombinacija energijske terapje in coachinga daleč najbolj učinkovita.

Sama verjamem v transformativno moč združenja poglobljenjega pogovora, jasnih uvidov, konkretnih usmeritev in energijske terapije.

Na takšen način te lahko celovito podprem na vseh nivojih. Ta posebna tehnika omogoča resnične spremembe, ker osvobaja in zdravi tako mentalno kot čustveno, fizično in energijsko telo in nas v celoti resetira.

V življenju se zelo pogosto znajdemo pred raznimi neprijetnimi dogodki in bolečimi izzivi bodisi na enem področju ali pa morda na več teh. Določene situacije v nas vzbudijo stisko, nelagodje ter občutek nemoči, še posebej če se nam ponavljajo.

Ko doživljamo podobne težave in probleme, začnemo verjeti, da je to naša usoda kateri se ne moremo izogniti in se počutimo ujete v brezizhodnost. Občutek je, da ničesar ne moremo spremeniti, ko pa je to tisto kar si najbolj želimo.

Vsi želimo bit zadovoljni, srečni, v miru in pomirjeni sami s seboj. Včasih se pri tem ne znajdemo najbolje, ker avtomatično in mogoče nezavedno črpamo ideje o možnih rešitvah za razreševanje naših težav iz dosedanjih izkušenj in se največkrat aktiviramo po našem ‘’starem’’ načinu delovanja in razmišljanja. Ravno ta naš nezaveden destruktivni program in te naše pretekle nepredelane izkušnje so zaslužene za to, da izzive še vedno imamo in, da se le-ti vztrajno ponavljajo.

Z izkušnjami se učimo in tiste najtežje so naše največje lekcije. Vse kar se nam zgodi se zgodi z razlogom, da nas spremeni in ojača. Ko se to ne zgodi in, ko se lekcije ne naučimo oz., ko iz nje ne zrastemo, smo ujeti v labirint.

Podobna ujetost se zgodi, ko smo določene situacije prerasli in se iz nje ne upamo odmakniti oz. premakniti, ker se zaradi večje varnosti in strahu, oklepamo starega in poznanega.

Morda smo na neki točki, kjer čutimo, da je nujno, da nekaj naredimo, ker je določena situacija nevzdržna in takrat je resnično čas, da pogledamo vase in, da nekaj ukrenemo. Morda ne vidimo izhoda in ne vemo kako pa kaj. 

Ne glede na to ali govorimo o naši trenutni službi, partnerskemu razmerju, družinskem sporu ali katerikoli drugi življenjski situaciji, te z največjim veseljem pričakujem na transformativnem in poglobljenem srečanju.

Pospremila te bom na pot vase, kjer boš našla vso moč, pogum in vse odgovore, ki jih potrebuješ, da spremeniš karkoli in, da zase ustvariš življenje, ki si si ga vedno želela in postaneš takšna kot si od vedno želela biti. Predam ti vso moje znanje in podarim ti vsa orodja, da to tudi uresničiš.

Nežno te usmerim na pot, ki je skladna s teboj in te spodbudim, da zaupaš vase in v svoje sposobnosti ter, da sebe začutiš v vsej svoji moči. Podprem te in inspiriram te, da se globje povežeš s svojo intuicijo. Vate vlijem ljubezen in optimizem in preko svoje visoke vibracije te napolnem s svetlobo in toplino.

Usmeritve in sporočila, ki ti jih podam, postopoma odklepajo speče delčke tvoje duše in te spomnejo, da se vsi odgovori že skrivajo v tebi. Opolnomočim te na način, da boš samostojno začela poslušati sebe, postopoma slišala svoje notranje vodstvo in, da se boš povezala s svojo naravno danost vedenja. Moji energijski posveti ti nudijo takojšnje olajšanje, te razbremenijo in napolnejo z upanjem in pozitivnostjo. Vate sidrajo svetlobne kode, ki jih najbolj potrebuješ, da narediš korak naprej in, da se v tebi aktivirajo nova spo-znanja.

Pridobila boš globje perspektivo, drugečen zorni kot, jasnost in potrebne uvide ter transformativne ”aha momente”. Naučila se boš gledati na stvari neosebno in v vsakem izzivu prepoznati lekcijo. Na takšen način boš zadeve reševala lahkotno in hitro in se ne boš zapletala v nepotrebne spletke.

S pogovorom in individualnim intuicijskim svetovanjem boš ozavestila tvoje traume, pretekle bolečine in vzroke tvojega delovanja, spoznala boš kateri so tvoji strahovi in njihov izvor in katere negativne podzavestne vzorce nezavedno hraniš potlačene v sebi. 

Ko boš vse to ozavestila boš lahko delovala zavedno in te tvoja podzavest ne bo več ovirala ali ustavljala. Ko ugotovimo zakaj, lažje spremenimo kako. Pridobila boš razumevanje in vse potrebne razlage, da lahko spremeniš to kar ti ne služi več in ustvariš en trden podporni sistem novih prepričanj, vidikov in uvidov, ki ti bodo v oporo pri kreaciji življenja kot si ga želiš.

Naučila se boš kako sodelovati z univerzalnimi zakonitostmi univerzuma, kako deluje zakon ogledal, zakon vzroka in posledic, karma in kako svoje misli in občutke aktivirati, da boš lahko postala manifestatorka najvišje različice svoje realnosti.

Po vsem tem pa te še energijsko podprem z božansko sproščujočim energijskim tretmajem, ki te popelje v theta možgansko valovanje po le 15ih minutah. Tukaj se začnejo procesi samozdravljenja telesa in reprogramiranja uma.

Access bars energijski tretma zajema dotikanje specifičnih točk na glavi v določenem zaporedju.

Na glavi imamo 32 točk in vsaka izmed njih predstavlja eno pomembno področje našega življenjen (spolnost, telo, komunikacija, radost, žalost, upanje, sanje, komunikacija, zavedanje,..). Preko stimulacije teh točk sprožimo razstapljanje omejujočih prepričanji, negativnih vzorcev, podzavestnih destruktivnih programov in negativnih misli, ki jih na teh točkah oz. področjih imamo. S tem omogočimo osvoboditev naših spečih sposobnosti in potencialov, ki so bili pod vsemi temi zgoraj naštetimi blokadami, zaklenjeni.

Ko odstranimo omejitve, osvobodimo naš talent in pomanjšamo strahove pred tem, da bi ga živeli in pokazali. 

Access Bars® so pomagali že več tisočem ljudem po celem svetu, ker nam odprejo pot do zavedanja, da lahko spremenimo in dosežemo karkoli v vašem življenju.

Ko prejemamo barse pozitivno vplivamo na vsa področja našega življenja:

 • zdravje in počutje
 • služba, kariera
 • finance, denar
 • odnosi
 • partnerstvo
 • spolnost in užitek
 • samopodoba in
 • sprejemanje sebe
 • kakovost življenja
 • kvaliteta bivanja
 • mentalno in psihofizično ravnovesje

Po terapiji/ah doživimo izboljšave na vseh podorčjih, ker se znebimo vpliva in bremena naših priučenih vedenjskih vzorcev in prevzetega in podedovanega mišljenja, ki so odgovorni za to, da ne živimo svojega življenja temveč znova podoživljamo situacije ali izkušnje, ki so nam bile prikazane kot otroku. Odpravimo podzavestne programe, ki nas držijo ujete v začaranem krogu in nam onemogočo premik naprej. Obrnemo omejujoča prepričanja in negativni samogovor v obratna prepričanja in motivacijo.

Po potrebi izvedem kakšno drugo energijsko terapijo in/ali access bars -u vključim še ostale tehnike, da te najboljše podprem na podlagi zazanav in razbranj iz najinega pogovora.

Po celovitem srečanju vstopimo v svojo življenjsko časvnico osvobojeni in sveži. Podprti smo, da zaživimo najboljšo verzijo sebe in doživimo najvišjo različico svojega življenja.

V kolikor te bo srečanje navdušilo se lahko naknadno dogovoriva za program skupnega dela po akcijski ceni. Več info tukaj.

Če si pripravljena, te z največjim veseljem pričakujem.

V košarici ni izdelkov.