E-mail: info@sandra-mars.com       Tel.št.: 070/697-399

Mars in Venera, ritualne orakeljske karte

Kaj so karte

Karte nosijo kanalizirana sporočila Boginje Venere in Boga Marsa, prežeta z najčistejšo vibracijo ljubezni. Podprejo te, da prebudiš ljubezen do samega sebe, najdeš ljubezen, zgradiš bolj ljubeče in izpolnjujoče odnose ter ustvariš tisto življenje, ki ga ljubiš! Te karte ne le vzpostavljajo povezavo žensk z njihovo avtentično žensko energijo in moških z pravo moško energijo, temveč ustvarjajo tudi zdrave, zavestne odnose. V teh odnosih se ohranja magnetična polarnost, ki zagotavlja ravnovesje, privlačnost, globoko povezanost in intimnost – vse to tvori temelj zadovoljnega življenja.

Izdelovalki kart

Sandra Mars

Sandra Mars, izkušena Love, Relationship & Life Coach, je uspešna strokovnjakinja na področju partnerskih odnosov in ženske energije. Kot ustanoviteljica 4Elle šole za ženske in pare ter navdihujoča predavateljica, intuitivna energijska terapevtka, se predano posveča podpori ženskam in parom pri premiku iz stresa v strast. Njeno življenje se je odvijalo v zahtevnem poslovnem okolju, kjer je doživela stres, ki ga delijo številne sodobne ženske, in občutila stisko pri usklajevanju vseh vlog zaradi družbenih pritiskov glede potrebe po samorealizaciji tako na zasebnem kot na poslovnem področju. Ta izkušnja jo je pripeljala do spoznanja, kako preobremenjenost, pritiski, hitenje ter ujetost v delovanje na moški način vodijo v hormonsko neravnovesje žensk, izgorelost, izčrpanost in pomanjkanje notranje izpolnitve. Pri 33 letih se je zavestno odločila slediti notranjemu klicu, zapustila cvetočo kariero in se pogumno podala na pot njenega pravega poslanstva. Sandra uporablja kanalizirane delavnice, individualne seanse in terapije, da bi ženskam in parom pomagala odkriti notranjo strast in izpolnitev. Poseben poudarek daje pomembnosti vračanja žensk v svojo žensko energijo ter osvoboditvi iz okov delovanja na moški način. Verjame, da je to ključ do resnične notranje izpolnitve, ravnotežja in ustvarjanja srčnega posla iz resnice dušnega poslanstva posameznika ter zavestnega izpolnjujočega partnerstva. Njena 20-letna zveza z najstniškimi otroki je poligon, kjer preizkuša svoje pridobljeno znanje v praksi in vir njenega največjega učenja, kar ji omogoča še globlje razumevanje dinamike med partnerji/starši. Če želite narediti premik v svojem življenju, doživeti globoko povezanost in odkriti notranjo izpolnitev na področju zasebnega, poslovnega in ljubezenskega življenja, je Sandra Mars odlična izbira. Njena predanost, bogate izkušnje in edinstveni pristop jo postavljajo v ospredje kot zanesljivo podporo za tiste, ki iščejo pot do celostne izpolnitve in notranje sreče.

Maša Filipič, Saturnia

Maša Filipič, ki deluje pod imenom Saturnia, je certificiran medij z mednarodnim certifikatom Celestial Inspiration Master Tjaše Dorelay, ki kanalizira sporočila osebnih angelov in duhovnih vodnikov. Je energijska zdravilka, ki izvaja Reiki energijske terapije, angelske aktivacije in svetlobna zdravljenja. Že v mladih letih je spoznala, da je njen namen večji in višji in da se v njej skriva še nerazkrita moč. Pogumno se je podala na pot osebne in duhovne rasti. Spoznala je njene darove, našla je svoje mesto pod soncem. Povezala se je s svojim poslanstvom, ki je čutenje in razumevanje medsebojnih odnosov in prenašanje čiste brezpogojne ljubezni na planet Zemlja.  S svojim delom predaja čiste božanske energije človeštvu in prenaša sporočila iz celestialnega nivoja, ki človeku dajejo jasnost, razumevanje in ljubezen za mirno in izpolnjeno življenje. Z individualnimi seansami je tukaj zate, da ti vzpostavi ravnovesje na vseh nivojih – fizičnem, čustvenem, mentalnem, energijskem, astralnem in celestialnem. Na ta način te bo celostno podprla na tvoji poti osebnega razvoja in razumevanja sebe kot duše, ki biva na planetu Zemlja. Z vero v moč majhnih korakov te bo Maša z ljubeznijo popeljala na pot velikih transformacij in manifestacij v tvojem življenju.

MARS IN VENERA KARTE

Original price was: 49,00€.Current price is: 44,00€.Beri dalje

Komplet vsebuje 55 kart

Karte so idealne:
1.) energijsko podporo – amulet
2.) energijsko zaščito
3.) energijsko polnjenje in uravnovešanje
4.) frekvenčno zdravljenje
5.) za izvajanje ritualov
6.) pridobivanje več jasnosti in odgovore na tvoja vprašanja
7.) prejeti uvide, usmeritve in napotke za naprej
8.) dvig tvoje vibracije in razširitev tvoje zavesti
9.) povečati ljubezen do sebe
10) v svoje odnose prinesti več ljubezni in v svoje življenje povabiti več ljubezni
11) izboljšati svoje življenje in svoje odnose
12.) ustvarjanje energijske skladnosti in aktivacijo naše izvorne energije

Original price was: 49,00€.Current price is: 44,00€.Beri dalje

Načini uporabe kart

Karte lahko uporabiš na več načinov:

  • POLNJENJE IN ZDRAVLJENJE: na nočno omarico naj ženske postavijo karte Venere, moški pa karte od Marsa. Med spanjem te bodo karte napolnile z tvojo izvorno energijo: ženske bodo povezale z njihovo pristno žensko energijo, moške pa z njihovo pravo moško energijo. Ponoči, ko so možgani v theta valovanju, se bodo informacije integrirale vate, reprogramirale tvoj um, spremenile tvoja omejujoča prepričanja, pozdravile tvoje podzavestne vzorce in zacelile tvoje rane. Tako razširijo tvoje zavedanje in odprejo tvoj potencial.
  • ENERGIJSKA PODPORA: ko imaš pomembne priložnosti ali večje izzive, s seboj vzami karto z besedo, ki te v trenutku najbolj opolnomoča ali intuitivno izberi tisto, ki te pokliče in sebe podpri.
  • VODSTVO: karte ti prenašajo pomembne uvide, napovejo ti potrebne korake ali ti podajo odgovore na tvoja vprašanja. Intuitivno, miže povleči tri karte in preberi njihova zdravilna sporočila oziroma izvedi njihove ritualne napotke.
    Če si recimo moški in si povlekel več kart od Marsa to pomeni, da si zelo postavljen v moško energijo. Če si pa ženska to najbrž nakazuje, da si ujeta v moško energijo in si izgubila stik s svojo žensko energijo. Če je tako, naj tako moški kot ženska povlečeta karto Venere, s tem se bo ona vrnila vase, on bo postal bolj nežen in sočuten. Obratno če si moški povlekel več kart od Venere, uravnaj svojo energijo tako, da povlečeš dodatno karto od Marsa. Pri tem ne kompliciraj, vse je prav, vse je vredu. Zaupaj si in naredi kot čutiš. Karte lahko tudi razdeliš na tri kupčke; Venera, Mars in skupne. Ne glede na tvoj spol, izvlečeš eno karto od Venere in eno od Marsa. Če si v partnerstvu ali si partnerstva želiš, povlečeš tudi eno skupno karto in slediš navodilom, ki bodo izboljšala ali ustvarila tvoj partnerski odnos. Preden povlečeš karte, si lahko postaviš vprašanje ali pa preprosto prebereš tisto sporočilo, ki te najde, saj je zate v danem trenutku, tisto najpomembnejše. Karte lahko izbereš tudi vizualno s tem, da prebereš sporočilo tiste, ki te pritegne. To je mogoče dokler jih ne spoznaš vseh na pamet.

Boginja Venera

Boginja plodnosti, sovrana vesolja. Varuhinja ženske narave, nosilka energije prebujenja in povezanosti z lastnim telesom, ženske energije in neskončne ljubezni. V sebi nosim vsemogočno energijo vesolja, vsoobsegajočo moč, svobodo in brezpogojni potencial manifestacije vsega kar si lahko zamisliš.
Tukaj sem za vas, da se kot ženske ponovno povežete same s seboj, da začutite vaše edinstveno in mogočno sebstvo ter prebudite vašo izjemno prvinsko žensko energijo. Podprem vas, da se naučite sprejemati in resnično začutite svojo neizmerno vrednost, ter da uživate v prejemanju vsega, kar si zaslužite v tem svetu! Ponovno se zaljubite vase in se poglobite v svojo čutno in nežno senzualnost, obenem pa aktivirajte svoj magnetizem. Pri moških spodbujam romantično in ljubeče plat, ki se poleg moči, varnosti in stabilnosti zna prepustiti čustvom, nežnosti ter romantiki.

Bog Mars

Bog Zemlje, Bog sveta, Bog ljudi na planetu Zemlja. Zemlja je moj svet, ljudje moje poslanstvo. Z vso svojo močjo vam stojim ob strani, da odkrijete notranjo moč v sebi. Skupaj lahko ustvarimo življenje polno sreče in radosti – življenje, ki diha ljubezen. Sprejmi to energijo, saj sem tvoj zaveznik na poti do bolj izpopolnjenega življenja.
Nekateri me morda povezujejo z nemirnimi časi  ter označujejo kot tistega, ki je podpihoval in netil vojne. V resnici pa sem vedno bil le zvesti zaveznik, ki je opolnomočal tiste, ki sem jih podpiral. Moje poslanstvo ste vi, dragi ljudje na Zemlji, in moje srce je predano temu, da vas podpiram iz ljubezni v še več ljubezni. Moja energija je močna, potentna, pogumna, a hkrati zelo topla. Oddajam toplino, ki greje srca, in vanj vlivam pogum in strast. Odpri se moji vibraciji in začuti, kako rasteš v svojem potencialu sreče in ljubezni. V moških vzbujam pravo moško energijo, ženskam pa dajem tisti steber, ki ga potrebujejo, da se lahko predajo njihovi božanski ženski energiji. Hkrati pa v njih vžigam ogenj, ki jih navdihuje k akciji, ko je to potrebno.

Boginja Venera in Bog Mars - ljubezen

Mars in Venera skupaj prinašava ravnovesje in skladnost v vajinem odnosu ali vas podpreva, da se odprete za partnerski odnos in ga s tem privabite v svoje življenje. Skupaj vaju podpirava, da se še globlje povežeta, se predata čutni intimnosti ter se drug drugemu še bolj približata v srcih in telesih. Vaš odnos se preoblikuje tako, da postaneta bolj zadovoljna in izpolnjena. Preko ritualov, ki vama jih predajava, izvabita najboljše drug iz drugega, se slišita, vidita in prepoznata. Brezpogojna ljubezen med vama se poveča, ker se začneta sprejemati takšna, kakršna sta. Odnos se izboljšuje, saj sta oba predana skupni rasti in lastnemu izboljšanju. Energetsko uravnovešanje v vsakem izmed vas prispeva k harmoniji v partnerstvu. Obudi se tista polarnost med vama, ki prispeva k vajini fatalni privlačnosti. Kljub vsej divji strasti v vajinem odnosu je prisotna domača energija sproščenosti, umirjenosti in zaupanja.Tako si omogočata več svobode, si dajeta več prostora, vendar sta kljub temu povezana globlje in bližje drug drugemu bolj kot kadarkoli prej. Tak odnos je zdrav, ker sta povezana, a ne zavezana – sta zaveznika.

MARS IN VENERA KARTE

Original price was: 49,00€.Current price is: 44,00€.Beri dalje

Komplet vsebuje 55 kart

Karte so idealne:
1.) energijsko podporo – amulet
2.) energijsko zaščito
3.) energijsko polnjenje in uravnovešanje
4.) frekvenčno zdravljenje
5.) za izvajanje ritualov
6.) pridobivanje več jasnosti in odgovore na tvoja vprašanja
7.) prejeti uvide, usmeritve in napotke za naprej
8.) dvig tvoje vibracije in razširitev tvoje zavesti
9.) povečati ljubezen do sebe
10) v svoje odnose prinesti več ljubezni in v svoje življenje povabiti več ljubezni
11) izboljšati svoje življenje in svoje odnose
12.) ustvarjanje energijske skladnosti in aktivacijo naše izvorne energije

Original price was: 49,00€.Current price is: 44,00€.Beri dalje

V košarici ni izdelkov.