E-mail: info@sandra-mars.com       Tel.št.: 070/697-399

POPOLNO PARTNERSTVO  – POMOČ IN POSVET

Želite svojemu odnosu s partnerjem povrniti toplino, zaupanje in pripadnost?
V vašem odnosu primanjkuje bližine in povezanosti?
Se počutite nerazumljene in neslišane?
Sta se oddaljila in odtujila?
Se pogosto zapletata v ene in iste konflikte, ki obremenjujejo odnos?
Razmišljate o prekinitvi zveze? Imate dvome, pomisleke?

Pridobita boljši vpogled v dinamiko odnosa in se ponovno zbližajta.

Potreba po odnosu je za nas ljudi temeljna. Smo socialna bitja in kot taka nenehno iščemo in potrebujemo toplino in bližino.
Ta naš hiter in površinski sodobni svet je prepoln raznoraznih pritiskov in izzivov, odnosi v njem pa so danes zelo kompleksni in zapleteni.
Ker je partnerski odnos najbolj intimen in globok smo posledično v njem še toliko bolj ranljivi in občutljivi. Vsak na svoj način se spopadamo z vsem stresom in z prtljago družinske dediščine in vzorcev, ki jo nosimo. Ko skušamo vse te različne vidike in načine uskladiti z zahtevami in stresi sodobnega sveta in, ko svoj vsakdan (posledično tudi vsa svoja razpoloženja) delimo z drugo osebo, neizogibno pride do trenj, ki vodijo v manjše krize kjer se zataknemo in obtičimo.

Tam kjer je bila ljubezen in bližina je sedaj praznina in oddaljenost in vsak trpi na svoj način v tej neprijetni situaciji. Takšen odnos negativno vpliva na vsa ostala področja vašega življenja in postane vaša zavora, vaša ovira namesto, da bi bil vaša odskočna deska.

Moja svetovanja niso običajne partnerske terapije pri hladnemu terapevtu z veliko teorije.  Moja svetovanja in programi se razlikujejo po temu, da so celostni, intuitivno in individualno sestavljeni in prilagojeni vsakemu posamezniku in partnerstvu.

 Razlikuje me drugačen, neformalni in srčni pristop z popolnim fokusom na spremembi dinamike in energije odnosa s spremembo najprej v vas samih.
Izkušnje v skoraj 20 letni uspešni zvezi so temelj na katerem sem dograjevala svoje znanje z različnimi izobraževanji. Sem konkreten primer kako je možno prebroditi vsako krizo in z roko v roki hoditi drug ob drugemu kot največja zaveznika, najbolj zabavna in zaupanja vredna sopotnika in najbolj strastna ljubimca.

Zagotovo poznate kakšen par, za katerega se vam zdi, da je popoln.

Resnica je, da , par ali ne par, “popoln odnos” ne obstaja. Nihče na tem svetu ga nima in nihče ga še ni našel.
Tudi če se zdi, da se dve osebi popolnoma dopolnjujeta, to še ne pomeni, da se v njuni zvezi ne spopadata z izzivi. Čeprav sta videti nezlomljiva in nerazdružljiva so na njuni poti tudi številna nesoglasja in prepiri.

Skrivnost takega partnerska je iskren in odprt pogovor ter želja na obeh straneh po temu, da drug drugega ne samo poslušata ampak tudi slišita.
Za ohranit zdravo in dolgoročno izpolnjujočo zvezo je neizogibno skupaj rasti.
Na žalost ni veliko parov, ki obvladajo te sposobnosti. Toda tisti, ki jih, so resnično močni in povezani. 
Ta skupna rast kot posameznik in kot par ni le destinacija ampak pestra pustolovščina.
To potovanje, kot vsa potovanja, ni vedno samo prijetno in lahko, je pa polno lepih trenutkov in zagotovo vredno.

Takšni pari si vedno krijejo hrbet, držijo skupaj, se podpirajo in skupaj gredo skozi vse težave. Drug drugemu dajejo moč in oporo, ki jo potrebujejo za premagovanje življenjskih izzivov in drug drugega spodbujata, da postaneta uspešnejša, srečnejša in, da zasledujeta svoje cilje.
Na takšen način zrasejo skupaj in postanejo še močnejši in še bolj složni.

 Brezpogojna podpora, čista ljubezen in popolno zaupanje med dvema osebama so stvari, zaradi katerih odnos dolgoročno uspeva in so najbolj dragocene stvari, ki jih od partnerskega odnosa lahko dobimo. Takrat postane naš partnerski odnos naš vir dodatne moči in sreče. V nasprotnem primeru pa razlog nezadovoljstva in trpljenja.

Splača se potrudit in poskrbet, da bomo opravili svoj del.

V košarici ni izdelkov.